ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 00:00

παρεες χωρις κατανόηση, επαφή και παρουσία

Λάθος παρέες και μου προκαλούνε θλίψη. Κανονίζουν να βγουν χωρίς εμένα, κανονίζουν να μείνουν σε ενα σπίτι το βράδυ χωρίς εμένα, μπύρες χωρίς εμένα, περίπατος χωρίς εμένα, συναυλίες χωρίς εμένα. Είτε μαζί τους ή χωρίς είναι το ίδιο. Αισθάνομαι την ίδια μοναξιά είτε δίπλα σε αυτούς είτε δίπλα σε μια κολώνα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλέ γιατί στεναχωριέσαι για ανθρώπους που δεν σε θέλουν δίπλα τους; Δεν είναι οι τελευταίοι στον κόσμο. Καλύτερα μόνη/ος σου. Διάβασε βιβλία, πάρε το ποδήλατο σου και κάνε βόλτες, ξεκίνα ένα χόμπι που θα έχει ανθρώπους καινούργιους να γνωρίσεις. Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις.
Σιγά και; Φτιάχνεις το πρόγραμμα σου όπως θες εσύ, κάνεις αυτό που γουστάρεις και άμα θες να μιλήσεις μπες σε κανένα τσατ να κάνεις νέες γνωριμίες. Τίποτα δεν είναι μοναδικό στον κόσμο και ούτε συμβιβαζόμαστε με τη στεναχώρια . Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά.
Scroll to top icon