ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2018 | 18:49

Ντρεπομαι αλλά τον θέλω

Αυτές τις μέρες πάλι τον σκέφτομαι και μου ξυπναει ένστικτα. Θέλω να τον κοιταξω στα μάτια, να τον φιλήσω να τον νιωσω στην αγκαλιά μου. Θέλω να πίνουμε σφηνάκια τεκίλα και να φιλιόμαστε στα στενά της παλιάς πόλης ξημερώματα.Θέλω να τον ακούω να μου λέει πόσο με θ'ελει όπως τόσα χρόνια πριν. Έχω να τον δω από κοντά 2 χρόνια κι ακομα αν κλεισω τα μάτια κοιτάξω στα μάτια του και μυρίζω το λαιμό του τις μέρες που μου λείπει. Γιατί να μην έχουμε δυο ζωές να ζούμε τα θέλω μας χωρίς επιπτωσεις???
5
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κούκλ@ μου ζήσε αυτό που θέλεις. Στα σοκάκια με σφηνάκια και φιλιά κι αγκαλιές και μυριστείτε κι αγκαλιαστείτε...κι ο,τι θέλετε κάντε. Αυτός όμως θέλει; Και το κυριότερο είναι γιατί υπάρχουν επιπτώσεις...Τα πιο ζουμερά δε μας λέτε ρε παιδιά και μας αφήνετε στο σκοτάδι!
Καλύτερα να μετανιώνουμε για οτι κάναμε και οτι προσπαθήσαμε αλλά δεν πέτυχε, παρά να μετανιώνουμε μετά απο χρόνια για οτι δεν κάναμε και για τις χαμένες ευκαιρίες λόγω προσωπικής ανασφάλειας και αμφιβολίας.
Scroll to top icon