ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2018 | 22:18

Γενέθλια

Σε λίγες μέρες έχω τα γενέθλια μου και δεν ξέρω αν πρέπει να διασκεδάσω.Εννοώ ότι αυτή η μέρα, προσωπικά, δεν μου> τίποτα, είναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη . Ο προβληματισμός μου, λοιπόν, έγκειται στο αν πρέπει να κεράσω τα άτομα που έχω στο μυαλό μου, εφόσον ξαναλέω με αφήνει αδιάφορη αυτή η μέρα, από τη στιγμή που κάποια εξ αυτών γνωρίζουν πότε είναι και μας έβγαλαν έξω στα δικά τους.Εν τέλει, πιστεύτε ότι μπορεί να παρεξηγηθούν, σχολιάσουν ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο αν δεν τα κεράσω;Υ.Γ.I know, first world problem..
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα γενέθλιά μην τα κοιτάς σαν γιορτή επειδή γεννηθηκες,κοίτα ως ένας χρόνος παραπανω που έκλεισε,δες με ποιους ανθρώπους είσαι , δες αναμνήσεις ,εμπειρίες κ τι θες να κάνεις παραπάνω ... Τα γενέθλια είναι μια μέρα για να γιορτάσεις τα χρόνια σου ,πως είσαι ακόμα εδώ κ χαίρεσαι για αυτό , κερνά τους φίλους κ φτιάξε μια νέα ανάμνηση για σένα ;) Το κέρασμα μπορεί να είναι οτιδήποτε δεν χρειάζεται να ξοδεύεις , μαζευτείτε κ φτιάξτε πίτσες κ κρέπες , εκεί θα ρίξεις γέλιο ;)
Οχι,δε θα σε παρεξηγησουν.Δεν ειναι ετσι οι φιλοι.Αν δν κανεις κατι πες ειλικρινα "παιδια ειναι μια μερα που δεν μου λεει κατι κ προτιμω να μην βγω"Αν και γιατι να μην βγεις? Αν σε μιζεριαζει η μερα (οπως εμενα :Ρ ) με ενα ποτο σιγουρα θα περασει καλυτερα!! Χρονια πολλα :)
Έλα ρε ψαράκι :) Μην σε νοιάζει τι θα σκεφτούν κάνε ότι νομίζεις... Επειδή μερικοι θέλουν να κερνάνε δεν σημαίνει ότι πρέπει να θες και εσύ! Μπορείς να δείξεις με πιο αυθεντικές κινήσεις γενναιοδωρία και όχι με τοπικά κεράσματα... Και εγώ έχω γενέθλια σε λίγες μέρες!
Scroll to top icon