ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2018 | 17:28

ΠΕΘΕΡΟΚΑΚΟΣΥΝΕΣ

Εδώ και πέντε χρόνια συγκατοικώ με τον μέλλων άντρα μου. Οι οικογένειές μας εννοείται ότι έχουν γνωριστεί. Γίνονται οικογενειακά τραπέζια κτλ. Η μητέρα του ενώ ξέρει ότι πάμε για γάμο με το γιο της, τού μιλάει ακόμα και μπροστά μου για κάτι παλιά του φλερτ, που έχουν λεφτά. Τελευταία τού είπε « ε τα κορίτσια δεν θα πάρουν το μαγαζί του πατέρα τους» και ο πεθερός μου συνέχισε μπροστά μου λέγοντας « ε ναι τι κάνουμε εμείς εδώ» Βέβαια η μητέρα του συντροφου μου με αγριοκοιτάζει με το βλεμμα του σατανά και δείχνει ότι κάθε φορά που μπορεί να ακούσει κάτι καλό για μενα νιώθει απέραντο φθόνο και μετά συγκρίνεται μαζί μου. Πρέπει να πω, πως η κόρη τους δεν τούς μιλάει καν και έχει να τους δει 9χρόνια, γιατί τήςέχουν κάνει διάφορα...Στο σπίτι μας έρχονται σε γιορτές κτλ. Το θέμα είναι έχω κι άλλο ένα σπίτι που είναι κοντά στη δουλειά μας , είναι σαν αποκούμπι, τον τελευταίο χρόνο μένουμε μόνιμα και οι μέλλοντες πεθεροί δεν έχουν έρθει ποτέ . Πειράζει!!!
13
 
 
 
 
σχόλια
Οι απαντήσεις σας, τα σχόλια και τα πειράγματά σας είναι αξιολάτρευτα. Περνάω μια δύσκολη φάση στη ζωή μου (απώλεια συζύγου) και το να περιδιαβαίνω τις στήλες αυτές και να σας διαβάζω είναι αξία ανεκτίμητη! Σας ευχαριστώ.
ο μέλλων άντρας (μου)του μέλλοντα άντρα (μου)τον μέλλοντα άντρα (μου)(ω) μέλλων άντρα (μου)Αν σας δυσκολεύουν τα τρικατάληκτα χρησιμοποιήστε παρεμφερή λέξη (πχ μελλοντικός) την οποία δε θα κατακρεουργήσετε.Για την πεθερά σου, υπεύθυνος είναι ο γιος της. Αν ο άντρας σου δεν ενοχλείται ή δεν έχει την όρεξη ή τη δύναμη να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της, το πρόβλημα το έχεις με εκείνον, όχι με την πεθερά.
Το προβλημα δεν το εχεις εσυ με τον συντροφο, αλλα ο συντροφος με τους γονεις του. Θα το βρεις μπροστα σου αργοτερα σε σημαντικοτερα θεματα οσο δεν ξεκαθαριζει τη σχεση του με τους γονεις του ο καλος σου.
Ο επιθετικός προσδιορισμός, είναι ομοιόπτωτος του ουσιαστικού το οποίο προσδιορίζει, επομένως είναι ''το μέλλοντα άντρα μου'' (σε αιτιατική πτώση και τα δύο). Κατά τα λοιπά, είστε μία ωραία ατμόσφαιρα. Να ζήσετε.
Πεθερες ...πεθεροι...μπατζανακια..συνυφαδες κλπ κλπ κλπ!!κλισεδακια με τραπεζια ντεμεκ "οικογενειακα" ξεκατινιασματα και βλεμματα ολο.."αγαπη"!!λειωνω λεμε...;)
Scroll to top icon