ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2018 | 06:33

Γιατί να φέρεστε έτσι ;

Μιλούσα με ένα παιδί εδώ κ 4μηνες κ μ έκανε τρελό ψηστήρι ώσπου έφτασα στο σημείο να νομίζω ότι με θέλει .... προχθές το κάναμε κ αυτό ήταν ... δεν μ ξαναεστειλε κ ούτε πρόκειται αυτό π ήθελε το πήρε κ με άφησε στα κρύα τ λουτρού !!! Γιατί να μ το κάνει αυτό ; Γιατί να μ έδινε ελπίδες τόσο καιρο ;; Γιατί να μην ήταν ντόμπρος ; Έχω κολλήσει άσχημα κ νιώθω ότι φταίω π δεν συνεχίστηκε ! Τι δεν του άρεσα; Εκανα κάτι λάθος ; Κ τότε γτ μ έλεγε ότι με θέλει κ να προσέχω κ τέτοια; Τόσο υποκρισία δλδ για μια πράξη μιας βραδιάς ;;;!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι που παρέλειψα να σχολιάσω αλλά ίσως να έχει κάποια διευκρινιστική βαρύτητα. Αυτό το "να προσέχεις" συνηθίζεται ως μετάφραση του αγγλικού take care που βάζουμε κατακλείδα σε emails και επιστολές προς άτομα που ναι μεν δεν είναι επαγγελματικοί σύνδεσμοί μας αλλά ούτε κι έχουμε στενή σχέση μαζί τους. Δηλαδή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα (να προσέχεις τί; και ποιόν;) και κακώς του δίνεται βαρύτητα ως εκμαίευση συναισθηματικής επένδυσης.
Και επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια, θα υποκαταστήσω την Καραβαν' και θα θυμίσω την εξομολ. εκείνη που το σεξ ήταν απλά χάλια και ο εξομ. εξαφανίστηκε για να μη το πει ευθέως...
Διάβασες την σκέψη μου! Βάζω λινκάκι για ευκολία. Διαβάζεις με δική σου ευθύνη. http://www.lifo.gr/confessions/view/279431 Πηγή: www.lifo.grΥΓ. Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι επειδή ένας άντρας εκσπερμάτωσε πέρασε και καλά. Αμ δε!! Ενημερωθείτε κορίτσια.
Αυτό το να προσέχεις είναι πολύ κλισέ ατάκα τελικά. Αν ήταν θα σε πρόσεχε ο ίδιος. Δεν φταις για κάτι αλλά όταν περάσει η μεγάλη στεναχώρια κάτσε και σκέψου αν θα 'θελες να 'χεις σχέση με κάποιο άτομο που διαθέτει τέτοια συμπεριφορά. Μέσα σου βαθιά, δεν το θες. Υ.Γ. "Πήρε αυτό που ήθελε." με τέτοιες λαλακίες που αφηνόμαστε να μας ποτίζουν περί σεξ, δεν ελπίζω πολλά. Το σεξ το κάνουν δύο άνθρωποι επειδή το θέλουν, δεν είναι κάτι για να το πάρεις. Αν δεν ήταν κανένα τρόπαιο νομίζω θα ζούσαμε όλοι πολύ καλύτερα.
Scroll to top icon