ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2013 | 09:49

Εμπειρία σε διπλό ταμπλό.

Γνώρισα δυο γυναίκες σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και τα έφτιαξα και με τις δυο με μια μέρα διαφορά (που είχα ραντεβού). Δεν είμαι ερωτευμένος με καμία και γενικότερα δε μ' αρέσει καμία από τις δυο εξωτερικά. Γιατί; Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει και σκέφτηκα πως είμαι νέος και με βάση τα στερεότυπα ο καλός μύλος όλα τα αλέθει. Επιπλέον ήθελα να βιώσω το πως είναι να τα έχεις με δυο ταυτόχρονα. Αν και η αλήθεια είναι πως σε καμία περίπτωση δεν είμαι εκείνος ο ωραίος τύπος που μπορεί να έχει κατακτήσεις και μάλιστα είμαι αρκετά λιγομίλητος και διστακτικός πολλές φορές, απλά έτυχε με βάση το ιστορικό...Πάντα έλεγα ότι το πιο σημαντικό απ' όλα δεν είναι η εξωτερική ομορφιά αλλά η ομορφιά της ψυχής, γιατί αυτό θα μείνει στο τέλος όταν η ομορφιά περάσει, παρόλα αυτά αν και η μια κοπέλα είναι εξαιρετική σαν άτομο, δε με ελκύει ούτε για δείγμα με πολύ μεγάλη μου λύπη. Όλο αυτό το διάστημα θέτω συνεχώς ερωτήματα στον εαυτό μου προσπαθώντας να καταλάβω πράγματα όπως "ναι, πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι η ομορφιά της ψυχής αλλά τι γίνεται όταν δεν σε ελκύει καθόλου; Μπορείς να μείνεις με κάποιον παρόλο που δε σε ελκύει; Τι γίνεται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, πως παντρεύονται και μένουν μαζί-υπάρχει έρωτας ή απλά συμβίωση;" και διάφορα τέτοια ερωτήματα που με κάνουν να σκέφτομαι αυτό που κάνω και το μέλλον που θα μπορούσα να έχω σε μια τέτοια σχέση που δε με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο παρόλο που τουλάχιστον η μια είναι εξαιρετικό άτομο.Λίγο αργότερα αποφάσισα να μείνω μόνο με τη μια, μιας που ήταν εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να είμαι και με τις δυο, συν και ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνω αν και δεν νιώθω τίποτα! Δε μπορώ να το καταλάβω αλλά δε νιώθω τίποτα. Έχω ερωτευτεί στο παρελθόν σφοδρά αλλά αυτή τη φορά δε θα μου έκανε καμία διαφορά αν έμενα πάλι μόνος, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω κάποια άλλη σχέση σύντομα. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι απλά περνάω την ώρα μου, κάνω καμιά βόλτα κλπ... ενώ σαφώς μου έχει περάσει από το μυαλό το αν θα μου άρεσε να μου το κάνουν αυτό σε μένα. Είναι πολύ καλή ερώτηση και μου ήταν αρκετά δύσκολο να απαντήσω στην αρχή... τελικά όμως βρήκα τη λύση. Το γεγονός ότι δεν είμαι ερωτευμένος με αφήνει παγερά αδιάφορο το αν κάποια από τις δυο είχε άλλον, αλλά αν ήμουν ερωτευμένος θα με πείραζε. Έχω βάσιμες υποψίες πως εκείνη δυστυχώς με έχει ερωτευτεί αρκετά και επειδή είναι καλή κοπέλα λυπάμαι που δε μπορώ να νιώσω το ίδιο...Αυτή μου η εμπειρία με έχει κάνει να αναρωτηθώ πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, για το τι είμαι, για το τι πρέπει να κάνω και τον τρόπο έλξης μεταξύ δυο ατόμων και αν πραγματικά είναι και οι δυο ευτυχισμένοι σε μια σχέση, αν και γενικότερα πιστεύω ότι οι κοινωνίες γίνονται όλο και ρηχότερες. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και δε ξέρω πως πραγματικά θα εξελιχθεί στο χρόνο και τι θα μάθω από αυτό μιας που δεν έχω ακούσει και κάτι πιο χρήσιμο από το "αυτό δε το κάνουν".Ευχαριστώ και συγγνώμη αν προσβάλλω τα ήθη κάποιων.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κατα τη γνώμη μου το βλέπεις τελείως λάθος και δεν έχω σκοπό να σε κατακρίνω ή να σου πω πως αυτό που κάνεις είναι ανήθικο. Σίγουρα η ομορφιά της ψυχής είναι πολύ σημαντική, αλλά καλώς ή κακώς και η εξωτερική εμφάνιση παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε στον άλλον και δεν εννοώ να είναι θεός/θεά, αλλά πρέπει να έχει κάτι πάνω του που να σε ελκύει... αυτό μπορεί να είναι το χαμόγελο, το βλέμμα, ο τρόπος που μιλάει...οτιδήποτε. Αν δεν υπάρχει αυτό το στοιχείο, δεν υπάρχει και λόγος να προχωρήσεις και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να προχωρήσεις... Δε λέω ότι είναι απαραίτητο να την ερωτευτείς από την αρχή, αλλά αν δε βρίσκεις κάτι πάνω της που να το γουστάρεις, που να σε κάνει να την σκεφτεσαι και να την θέλεις ή έστω να σου αρέσει, δεν πρόκειται να νιώσεις ποτέ κάτι περισσότερο και είναι κρίμα και για τους δύο. Εσύ ίσως μένεις από ανασφάλεια σε μια τέτοια σχέση, αλλά για να λες ότι η άλλη μάλλον σε έχει ερωτευτεί, πρέπει να το τελειώσεις εδώ και να την αφήσεις να συνεχίσει τη ζωή της, πριν δεθεί περισσότερο μαζί σου. Ο καθένας παίρνει το δρόμο του και ψάχνει αυτό που πραγματικά θέλει, χωρίς συμβιβασμούς και καλούπια. Προσωπικά, προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά να έχω κάτι μέτριο που δε με καλύπτει ούτε στο ελάχιστο και μου δημιουργει και τύψεις. Αυτό θα συμβούλευα και εσένα.
Scroll to top icon