Μήνυση σε βουλευτή της Χ.Α. για επίθεση μέσα στη Βουλή

Μήνυση σε βουλευτή της Χ.Α. για επίθεση μέσα στη Βουλή Facebook Twitter
2

Μήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση θα καταθέσει σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας και συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Πέτρος Κωνσταντίνου. Ο κ. Κωνσταντίνου κατηγορεί τον βουλευτή της Χ.Α. για επίθεση εναντίον του, αλλά και εναντίον  βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. Ο κ. Κωνσταντίνου ζητά την άρση της ασυλίας του βουλευτή για το επεισόδιο που έγινε στον προαύλιο χώρο της βουλής.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, η επίθεση έγινε όταν  οι τρείς τους έβγαιναν από το γραφείο του προέδρου της Βουλής στον οποίο είχαν επιδώσει ψήφισμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση αντιφασιστικού συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη μήνυση, ο βουλευτής της Χ.Α. επιτέθηκε "με προπηλακισμούς και χειροδικία, απειλώντας με χαρακτηριστικές χειρονομίας για μαχαίρωμα και κόψιμο του λαιμού".

Για το επεισόδιο ο ίδιος ο Κουκούτσης είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι πέταξε "με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της "ΜΑΡΦΙΝ" αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των "λαθροπακιστανών" και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση "λαθρομεταναστών" Αslam".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια