ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2018 | 23:25

ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ

Μια καλή και μοναχική εξομολογούμενη έγραψε ότι δεν την θέλει κανένας άντρας για τίποτα και απορεί πώς λένε κάποιοι ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο εύκολα άντρες.Αγαπητή μοναχική ψυχή, τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε για άντρες ούτε για γυναίκες.Όσοι τα λένε αυτά είναι απλώς οι τυχεροί αυτού του κόσμου που οι απόψεις τους για όλα τα θέματα συνοψίζονται στη γνωστή φράση '' δεν έχετε ψωμί; Ε, ας φάτε παντεσπάνι!''.Ή όσοι βγαίνουν σε παρακμιακά κλαμπ και νομίζουν ότι το σεξ στις τουαλέτες μετά από οχτώ σφηνάκια και τριάντα πέντε αλληλοκεράσματα είναι κάτι φοβερό και θεωρούν ως ανθρώπινη επαφή αυτές τις αηδίες.Σε σκέφτομαι και σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια. Μακάρι σύντομα να βγεις από τη μοναξιά σου.Ανθρώπους γλυκούς σαν και σένα θέλω να συναναστρέφομαι.Να είσαι πάντα καλά. Να μπει σύντομα τέλος στη μοναξιά σου.
10
 
 
 
 
σχόλια
Απορώ πώς η φιλτάτη Choc υπέθεσε ότι είμαι ο συντάκτης αυτής της εξομολόγησης. Προσωπικά την βρίσκω απέχουσα σε πολλά από την πραγματικότητα, ενώ βρίθει κολακείας (κακώς νοουμένης) προς την εξομολογουμένη της αναφερομένης εξομολόγησης.
Καλησπερα Διογενη! Πλακα εκανα,λογω του χτεσινου χαμου..Παντως,οχι προς υπερασπισιν της Ανιας,θεωρω οτι εγινε πολυ μεγαλο θεμα απο το τιποτα...Οτι δεν σε ειπε εκτρωμα σε καμια περιπτωση! (δεν γινεται προσβλητικη ποτε)Ειπε οτι εαν πχ θελουμε να χρησιμοποιουμε καποιες βαρυγδουπες εκφρασεις,ας το κανουμε μονο για τον εαυτο μαςΕαν πχ εγω πω οτι ειμαι καγκουρας(ας ειναι κ απαραδεκτη εκφραση)διαφερει απο το να χαρακτηρισω καποιον αλλο ετσι...Να σου πω την αληθεια κ εγω ψαρωσα αρχικα γιατι εσυ εχεις εναν δομημενο λογο κ παντα χρησιμοποιεις εισαγωγικα...Εαν το εγραφες καπως ετσι(με εισαγωγικα ή αποσιωπητικα )πιστευω δεν θα γινοταν ολο αυτο...Εισαστε αγαπημενοι σχολιαστες ολοι σας κ αν διαφερουν οι αποψεις μας,δεν χρειαζεται να γινομαστε αφοριστικοι...(Αυτο το λεω γιατι πικραθηκα λιγο απο την εξελιξη της στιχομυθιας σας)Σας ευχαριστω(που λετε κ εσεις...χεχε) κ συγγνωμη για την παρεμβαση..;-)
Αγαπητή choc, μετά τα χθεσινά επέλεξα να μην απαντώ ποτέ και σε κανέναν που θα σχολιάζει επί σχολίου μου. Ενίοτε δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο γνώσης και χρήσης της ελληνικής γλώσσας και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αν είχαμε το ίδιο επίπεδο, όλοι θα είχαν αντιληφθεί αυτό που πανεύκολα αντελήφθη η Καραβάν. Είναι η τελευταία απάντησή μου σε σχόλιο σχολιαστή, οριστικώς και αμετακλήτως.
Επαναλαμβάνω την φραση της Καραβαν: Είναι νομοτελειακό ότι άτομο φέρων αιδοίο θα έλκει άτομα του αντίθετου φύλου.ΝΟΜΟΣκαι στο λεει ατομο που δεν ανήκει σε καμια απο τις δύο κατηγορίες που αναφέρεις και που για να κανει κατι με γυναικα πρεπει να αλλαξει χωρα κυριολεκτικά
Το ξερει γιατι ο Διογενης ειναι αρκετα λογικα ατομο ωστε να μη θεωρει οτι ο μονος τροπος να βρεις σεξ ειναι σε τουαλετες παρακμιακου κλαμπ μετα απο σφηνακια, η να εχεις την τυχη του Γκαστονε. Δεν κανουμε μαγικα οσοι βρισκουμε συντροφους, ακομη κι αν φαινεται εξωπραγματικο σε καποιους το ποσο συνηθισμενο ειναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon