ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2018 | 18:16

Για την κοπέλα με τη μεγάλη περιφέρεια 2

Είμαι αυτός που έγραψα αυτήν την εξομολόγηση για την κοπέλα με τη μεγάλη περιφέρεια http://www.lifo.gr/confessions/view/337390Να ξεκαθαρίσω κατι γιατί με τα περισσότερα σχόλια με παρερμηνευσατε. Δεν έχω σχέση με την κοπέλα κι ούτε παίζω μαζί της. Δε της δίνω ελπίδες κ ούτε κάνω κινήσεις γιατί δε θέλω να την πληγωσω. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Απλά σας εξομολογηθηκα ότι αν δεν είχα έγω θέμα με το σωματοτυπο της κάτι που από μόνος μου αναγνωρίζω ότι είναι "φθηνό" όλα θα ήταν ιδανικά για μένα. Αυτό. Σαν κλασικοί νεοελληνες όμως πεσατε οι περισσότεροι να με φάτε. Μέχρι κ επιχείρημα για τα ορθογραφικά μου είχατε κάτι που πολλές φορές τα μπερδεύει από μόνα του το κινητό. Μόνο ένας - δύο μίλησαν ωραία κ με άποψη που με βοήθησαν γιατί στην ουσία εγώ περίμενα μια άλλη οπτική γωνία ώστε να δω λίγο διαφορετικά το θέμα κ να ελευθερωθω για την "φθηνή" αντίληψη που κ ο ίδιος σας ομολογώ ότι έχω επί του θέματος. Εν κατακλείδι, η κοπέλα είναι εξαιρετική. Εγώ έχω το θέμα κ δεν πρόκειται να κάνω το οτιδήποτε στο να προχωρήσω μαζί της αν δεν λύσω μέσα μου αυτό το ζήτημα. Και για μένα κ γι αυτήν. Από ότι βλέπω όμως δε πρόκειται να κάνω κάτι γιατί αυτά τα ισχυρά γυναικεία πρότυπα που έχουν εμποτιστει τόσα χρόνια μέσα στο μυαλό μου δε βλέπω να "πέφτουν" τόσο εύκολα. Μακάρι να μπορούσα να βλέπω μόνο την ψυχή της αλλά προς το παρόν δε μπορώ...
19
 
 
 
 
σχόλια
Για να το εχεις ποσταρει 1 και γραφεις και 2η εγω νομιζω οτι το κανεις για εξιλεωση. Εισαι σε καλο δρομο. Τουλαχιστον η κοπελια σε εκανε να το ξανασκεφτεις το θεμα σου. Αντε την επομενη φορα θα τα πας καλυτερα. Ενα βηματακι τη φορα και θα καταλαβεις και θα αναθεωρησεις διαφορα..
Διαφωνώ με τους προηγούμενους σχολιαστές ως προς το ότι είσαι ρηχός. Έχεις βάθος, και δη μεγάλο, όπως και περιεχόμενο όμοιο με εκείνο ενός βόθρου. Εξηγούμαι. Δεν έλκεσαι αρκετά ώστε να παραβλέψεις εκείνα τα στοιχεία που δεν σου αρέσουν. Ούτε κακό είναι, ούτε πρέπει να απολογηθείς για τα γούστα σου. Όλα καλά ως εδω.Όμως φίλτατε, στην προηγούμενη εξομολόγηση έγραψες ότι "υπάρχει εντονοτατο ενδιαφέρον εκατέρωθεν". Αυτό σημαίνει ότι δείχνει ενδιαφέρον για σένα, το οποίο και αντιλαμβάνεσαι. Επίσης, με βάση το "εκατέρωθεν", και ΕΣΥ δείχνεις ενδιαφέρον προς αυτήν, το οποίο και αυτή αντιλαμβάνεται. Έρχεσαι έπειτα και ισχυρίζεσαι ότι "δε της δίνω ελπίδες κ ούτε κάνω κινήσεις" κλπ. Αντιφάσκεις.Και επιμένεις στην προσπάθεια σου να υποτιμήσεις τη νοημοσύνη των άλλων, χαρακτηρίζοντας σχολιαστές ως "κλασικούς νεοέλληνες" και παρουσιάζοντας τον εαυτό σου ως θύμα δέσμιο της λαγνείας σου για τα πρότυπα που έχουν εγχυθεί στον εγκέφαλο σου από τις τσόντες.
Δε σου αρεσει ενα στοιχειο της. Απ ότι καταλαβαινω δεν της δινεις ψευτικες ελπιδες μιας και δε θες να το συνεχισεις. Εισαι σωστος. Καλως η κακως η εμφανιση μετραει και οσοι λενε το αντιθετο λενε ψεμματα.
Φιλτατε εξομολογουμενε, εγω πιστευω οτι τζαμπα παιδευεσαι. Απο τη στιγμή που η μεγάλη περιφέρεια για εσένα ειναι τόσο αποκρουστικη, για ποιο λογο ασχολεισαι παραπανω; Δεν υπαρχει λογος να το κουραζεις. Εαν δεν λειτουργεις καν, αστο. Δεν χρειαζεται να προσπαθησεις να πεισεις τον εαυτο σου για κατι. Και εσυ μπορει να μην αρεσεις σε αυτην με την μεγάλη περιφερεια για λογους που ουτε καν φανταζεσαι. Μπορει να της αρεσεις κιολας αλλα απο τη στιγμή που εσυ δε λειτουργεις αστο να πάει στο καλο. Τουλαχιστον, κρατα σωστη σταση και μη δείξεις ουτε ενδιαφερον και της πουλήσεις παραμυθι ουτε όμως και να την προσβάλεις την κοπέλα. Θα της κανεις χαρη, θα βρει κάποιον που θα γουσταρει να πιανει το κατι παραπανω και θα την κανει να αισθανεται οπως της αξίζει. Οσο για κρισεις που διαβασα παραπανω τυπου αυτο το σωματοτυπο ειναι ασχημο, αυτο ειναι έτσι κ έτσι, μην κρινετε τοσο αβιαστα γιατι μπορει καποιος να κρινει κ εσας με τον ιδιο και με χειροτερο τροπο. Και το να κρινεις σκληρα καποιον για την πετσα του, το λιπος του ποναει. Γιατι καποιος μπορει να προσπαθει με νυχια και με δοντια να αγαπησει τον εαυτο του και εσείς με οσα λετε να του δινετε μια να πηγαινει παρακατω. Λεω. Τροφη για σκεψη. Το τακτ στη ζωη δεν βλαπτει. Εχεις προτίμηση; Κρατα την για εσένα, μην προσβαλλεις γιατι μπορουν κ αλλοι να προσβαλλουν εσενα. Μετα την παρεκβαση αυτη, θα επιστρεψω στο αρχικο ποιντ. Απλα μην συνεχισεις να το σκεφτεσαι, αφου δε σου αρεσει προχωρα παρακατω κ ολα καλα. (Να μαι κ εγω με τη μεγαλη περιφερεια που θα μεινω για πάντα μονη μου γιατι ξερω οτι δεν θα αγαπηθω ποτε και ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ :) ) Φιλακιααααα
Προσωπικά,δεν μπορώ να πω το <<δε μετράει μονο η εμφάνιση>>γιατί καλώς ή κακώς έχουμε όραση και γούστα.Κατ εμέ απλά ζυγισε αν ειναι τοσο σημαντικη αυτη η σωματική ατελεια μπροστα στον υπεροχο ανθρωπο που περιγραφεις(κοπελα με περιφερεια speaking)
Για τα κριτήριά του προφανώς κι είναι. Αλλά τι να γίνει; Η τρίχα τριχιά. Άλλοι γουστάρουν έτσι κι άλλοι αλλιώς. Άλλοι φτιάχνονται κι άλλοι χαλιούνται. Άλλοι κοιτάνε άλλα πράγματα για να βρουν κάποιο άτομο ερωτικό. Γούστα είναι αυτά. Δεν κάνουμε ψυχικά.
Δε μίλησε κανείς για ψυχικό,διοτι ουτε η κοπελα αξιζει ψυχικο ουτε ειναι αναγκασμενος να κανει κατι μαζι της αφου δεν του αρεσει.μη μπερδευομαστε.
Eγώ σου λέω και γυναίκα με μικρή περιφέρεια να βρεις, άνθρωπος είναι καποια στιγμή μπορει να βάλει κάποια κιλά και να "ανοίξει". Τοτε τι θα κάνεις;Eίναι κρίμα να συντηρείς αυτό το κόλλημα, μπορει να σε επηρεάσει άσχημα στην κοινωνική σου ζωη.
Scroll to top icon