ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2018 | 11:11

Αλλαζει?

Ο πρώην μου που ηθελε να μου κάνει κακο και ακομα με θελει .εμαθε Πώς εχω σχεση. Δεν του είχα πει τους λογους για τους οποιους δεν θελω επαφες αλλο μαζι του .γενικα αδιαφορούσε πολυ.εστελνε μονο για να κάνουμε σεξ.ομως εδω και τρεις μηνες που γνώρισα το αγορι μου εκοψα μαχαιρι καθε Επικοινωνία.μας ειδε λοιπόν μαζι εξω και άρχισε να παιρνει τηλέφωνα και να στελνει μηνυματα οτι καλα εκανε που με χωρισε γιατι γλιτωσε απο μενα και ηρεμησε γιατι ημουν απο εδω και απο εκει συνεχεια και το μονο που ηθελα ηταν να πη....μαι. ειμαι σωστή ,ημουν σωστη μαζι του απλα θιχτηκε ο εγωισμος του. Ο φιλος μου πιστεύει εκεινον .οτι ειχα παραλληλα και τον αλλο. Ειμαι τοσο μα τόσο στεναχωρημένη.οτι και να του λεω πιστεύει εκεινον και μου λεει οτι για να λεει οτι ειμαι μια απο εδω μια απο εκει οτι είναι αληθεια. Μετα το παίρνει πισω και παλι απο την αρχη. Εχασε την εμπιστοσύνη του στο προσωπο μου αλλα εγω δεν φταιω καθολου. Τι να κάνω? Τον φιλο μου τον αγαπαω δεν θελω να τον χασω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Φρόντισε να μην ανταποκρίνεσαι στα μηνύματα του πρώην, αν γίνεται φραγή και πρόσεχε γιατί είναι ανησυχητικό το να ήθελε να σε βλάψει και να έχεις αφήσει περιθώρια να είναι στη ζωή σου..Αν ο νυν δε σε πιστέψει δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αρκεί να βλέπει οτι δεν το συνεχίζεις με τον πρώην.
Kάθισες κι έδειξες τα μηνύματα του παλιού στον νέο;;;; ΓΙατί;;;;;Τον μπλοκάρεις από παντού και σβήνεις άμεσα με το που έρχονται όλα του τα μηνύματα (κατά προτίμηση αδιάβαστα). Δεν αστειευόμαστε με κάποιον που "ήθελε να μου κάνει κακό".
Καμιά φορά μας χαρακτηρίζουν από τις επιλογές μας και μόνο. Δηλαδή όταν ο φίλος σου είδε τι άτομο είναι ο πρώην, πώς σου φέρεται και τι είδους σχέση είχατε, σίγουρα θα σκέφτηκε οτι κι εσύ δεν θα'σαι και πολύ καλύτερη που διατηρούσες αυτή την κατάσταση. Από την άλλη πάλι, 3 μήνες ίσως είναι λίγος καιρός για να καταλάβει αν είσαι σοβαρή και θες πραγματικά να'σαι μαζί του.Νομίζω οτι έχει στραβώσει το πράγμα, μπορεί ήδη να έχει δει κάποια πράγματα που δεν του αρέσουν σε σένα και η επέμβαση του άλλου να ήταν απλά το κερασάκι.
Scroll to top icon