ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2018 | 21:05

ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΑΡΙΔΑ

Είμαι 25 χρονών και ελεύθερη. Προχθές ένας φίλος μου μου πρότεινε να πάμε για καφέ με έναν φίλο του όλοι μαζί .Σε κάποια στιγμή σηκώνομαι να πάω τουαλέτα και όταν γυρνάω τους ακούω..Ρωτάει ο φίλος μου τον φίλο του πως σου φάνηκε η ..(εγώ)Απάντηση φίλου : Γκόμενα γαρίδα ,μόνο με χαρτοσακούλα ...Εκείνη την ώρα με είδε ο φίλος μου και κάνανε ότι αλλάξανε κουβέντα ..Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα και πολύ τι ήθελε να πει .Googlara λοιπόν το γκόμενα γαρίδα ..Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ ωραίο σώμα διότι αθλούμαι από μικρή .Όμως ναι και το ξέρω στο πρόσωπο έχω κάποια θεματάκια λόγω ακμής και ναι η μύτη μου είναι λίγο παραπάνω μεγαλύτερη απ όσο πρέπει.Αυτό που με πείραξε πολύ είναι πως οι άντρες έχουν βρεί και μια χυδαιότητα να κακοχαρακτηρίσουν κάποια ..Το γκόμενα γαρίδα λοιπόν για να ξέρετε είναι η γκόμενα κρατάμε το σώμα πετάμε το κεφάλι .(Οπως δηλαδή κάνουμε όταν τρώμε τις γαρίδες)Η αυτοεκτίμηση μου όπως καταλαβαίνετε έπεσε στα τάρταρα ...Γι αυτό λοιπόν θέλω να πω στις κοπέλες με τα παραπάνω κιλά να μην στεναχωριούνται για τα κακοπροαίρετα σχόλια που θα ακούσουν από κάποιον γιατί και εμείς με το'' κορμί'' έχουμε τα δικά μας ...
6
 
 
 
 
σχόλια
Ευτυχώς κατάλαβες νωρίς τι μαλάκς είναι.Μην αφήσεις αύτο το ανθρωπάκι να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση. Δυστύχως πολλοι άντρες πλέον ανεφέρονται στις γυναίκες ως γκοόμενες γαρίδες, φάλαινες αλλά και με βαθμολογίες αυτή είναι 5ρακι ή άλλη 7ρακι. Άστα να πάνε.
Για να κάτσει να χαρακτηρήσει κάποιος έτσι κάποιον άνθρωπο είναι πολύ ανθρωπάκι..Ήταν το δικό του γούστο , πού ξέρει οτι κι εσύ δε θα έλεγες το ίδο για εκείνον? Πονάνε τέτοια σχόλια. Συν οτι ποιός νομίζει πως είναι?
Εμείς που τα 'χουμε όλα τα καλά, ζούμε πραγματική τραγωδία! :ΡΛοιπόν, κοπελιά σύνελθε: θα πέσει στα τάρταρα η αυτοεκτίμηση επειδή δύο γκόμενοι-γαρίδες (μπα. άσε οι γαρίδες είναι νόστιμες, αυτοί απλά μη-σκεπτόμενοι) πέταξαν μια χαζοατάκα για να νιώσουν ότι πουλάνε κι αγοράζουν τα γκομενάκια; Από τέτοια άτομα γουστάρεις έγκριση; Καλή η εμφάνιση και σημαντική αλλά το έχουμε τερματίσει. Είσαι πολλά-πολλά παραπάνω, κι αν αυτοί ενδιαφέρονται για κάτι τέτοια ας χαζεύουν με τις ώρες τους καταλόγους με τα μοντέλα της victoria secret, τέτοιοι τύποι συνήθως προσέχουν κι αν πετάει μια τρίχα και μια χαρά καταλήγουν με τον κατάλογο στο χέρι. Και ο σωσίας του αείμνηστου Paul Walker να ΄ναι κάποιος, δεν κάθεται να κάνει τέτοιες κουβέντες. Σιγά μην πρέπει να παρηγορήσουμε η μία την άλλη ότι όλες έχουμε ανεπάρκειες στα μάτια τέτοιων τυπάδων, δεν μπορείς να τους βρεις ΕΣΥ δηλαδή ανύπαρκτους; Υ.Γ. Σόρρυ για το λίγο πιο έντονο ύφος. Αλλά νομίζω ότι άμα τα γούστα των εκάστοτε αντρών και η αποδοχή τους είναι αυτό που θα καθορίζει το ύψος της αυτοεκτίμησής σου, έχεις να ρίξεις δουλίτσα με σένα.
Εκπληκτική λογική: ο φίλος του φίλου είπε κάτι, και ''όλοι οι άντρες'' έγιναν χυδαίοι. Ασχέτως τούτου, το τελευταίο σκέλος του σχολίου σου είναι αχαρακτήριστο πλήρως και πολύ πιο χυδαίο από τη χυδαιότητα που επικρίνεις.
Scroll to top icon