ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ο Μπεν Άφλεκ απαντά στα χλευαστικά σχόλια του New Yorker για τα κιλά και το τατουάζ του

Ο Μπεν Άφλεκ απαντά στα χλευαστικά σχόλια του New Yorker για τα κιλά και το τατουάζ του Facebook Twitter
2

Ο Μπεν Άφλεκ απάντησε μέσω Twitter σε επικριτικό άρθρο του New Yorker με τίτλο «Η Μεγάλη Θλίψη του Μπεν Άφλεκ» που σχολίαζε, μεταξύ άλλων, το σωματικό βάρος του και τα τατουάζ του.

Μετά από τη δημοσίευση του άρθρου ο Μπεν Άφλεκ έσπασε τους τρεις μήνες σιωπής του στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές του πως είναι «μια χαρά».

H αρθρογράφος του New Yorker, Ναόμι Φράι, επιχείρησε να αναλύσει την «αλλαγή τροχιάς» στην καριέρα του Άφλεκ, κατά τα δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Φράι αναφέρθηκε εκτενώς στις φήμες για απιστία με μία γκουβερνάντα - γεγονός που έχουν αρνηθεί τόσο ο Άφλεκ όσο και η Γκάρνερ - αλλά και στο meme του «θλιμμένου Άφλεκ» για την κριτική της ταινίας Batman v Superman του 2016.

Σε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, ο Άφλεκ στέκεται μόνος, κοιτάζοντας τον ορίζοντα.

«Η κοιλιά του προεξέχει με έναν τρόπο που σε κάποιες πιο φωτισμένες χώρες, όπως η Γαλλία, θα θεωρείτο ανδροπρεπής, όπως το κορμί του εύρωστου Ζεράρ Ντεπαρτιέ στη νεότητα του, αλλά στην "φασιστικά αθλητική" Αμερική θα παρέπεμπε περισσότερο στον Όμερ Σίμπσον».

Εκτός από τα κιλά του Άφλεκ η Φράι σχολιάζει και το τατουάζ στην πλάτη του, χαρακτηρίζοντάς το «φανταχτερό, ανεξαρτήτως του αν είναι αληθινό ή ψεύτικο».

«Είμαι καλά. Το χοντρό μου δέρμα είναι ενισχυμένο από τα φανταχτερά τατουάζ», έγραφε ο Άφλεκ, απαντώντας στο άρθρο.

Ο καλύτερος φίλος του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον, επίσης στήριξε τον ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ερωτήθηκε για το επίμαχο τατουάζ.

«Δεν είναι δουλειά ενός φίλου να πει στον φίλο του τι θα κάνει στην πλάτη του. Τον υποστηρίζω σε κάθε του καλλιτεχνική έκφραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιμον με τον οποίον γνωρίζονται από παιδιά.

Πολιτισμός
2

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πες το με τ’ όνομά του: Γυναικοκτονία» – Ο Παντελής Κυραμαργιός για την έμφυλη βία και τα «Μαύρα Ρούχα»

Πολιτισμός / «Πες το με τ’ όνομά του: Γυναικοκτονία» – Ο Παντελής Κυραμαργιός για την έμφυλη βία και τα «Μαύρα Ρούχα»

Ο Παντελής Κυραμαργιός, μέσω του τραγουδιού «Τα Μαύρα Ρούχα», ευαισθητοποιεί για την έμφυλη βία, τονίζοντας τη μνήμη, τη συλλογική δράση και τη δύναμη της μουσικής ως όχημα αλλαγής
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τρεις ξεχωριστές queer ταινίες στο 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τρεις ξεχωριστές queer ταινίες στο 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 18 Δεκεμβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας, περιλαμβάνει τρεις ταινίες από διαφορετικές χώρες που εξερευνούν queer θεματικές.
LIFO NEWSROOM
Το «γυναικείο ιδεώδες»: Πώς ένα γυμνό του Ραφαήλ αποκαλύπτει τον ρόλο της γυναίκας στην Αναγέννηση

Πολιτισμός / Γιατί στην Αναγέννηση ζωγράφιζαν κυρίως το γυμνό ανδρικό σώμα και πώς ο Ραφαήλ άλλαξε τα πάντα

Μία νέα έκθεση, με έργα του Ραφαήλ και του Λεονάρντο Ντα Βίντσι μεταξύ άλλων, εξερευνά τις ιδέες της Αναγέννησης για το γυμνό σώμα, τη σεμνότητα, την ντροπή, αλλά και τα κοινωνικά πρότυπα για τα δύο φύλα
LIFO NEWSROOM
ΛΕΞ: Έβγαλε το νέο άλμπουμ και αποθεώθηκε - «Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης μαζί» γράφουν

Πολιτισμός / ΛΕΞ: Έβγαλε νέο άλμπουμ και αποθεώθηκε - «Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης μαζί» γράφουν

Τα χρόνια έχουν περάσει, οι καιροί έχουν αλλάξει και ο καλλιτέχνης της ραπ σκηνής με τα γεμάτα γήπεδα «σα να παίρνουμε πρωτάθλημα» φροντίζει να εξελίσσεται και να μην μένει στα παλιά
LIFO NEWSROOM
Μικρά Ασία: Αποκρυπτογραφήθηκε αρχαία φρυγική επιγραφή - Τα ελληνικά γράμματα και το «μήνυμά» της

Πολιτισμός / Μικρά Ασία: Αποκρυπτογραφήθηκε αρχαία φρυγική επιγραφή - Τα ελληνικά γράμματα και το «μήνυμά» της

Το μνημείο Ασλάν Καγιά (Βράχος του Λέοντος), ένα μνημείο 2.600 ετών που παρουσιάζει μορφές σφίγγας και μια εικόνα θηλυκής θεότητας που πλαισιώνεται από λιοντάρια
LIFO NEWSROOM
Η έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» εγκαινιάστηκε στο Πεκίνο

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» εγκαινιάστηκε στο Πεκίνο

«Οι επισκέπτες θα κατανοήσουν καλύτερα γιατί ο ελληνικός πολιτισμός δεν είναι μόνο η κοιτίδα του Δυτικού Πολιτισμού, αλλά έχει τεράστιο αποτύπωμα και στην Ασία» τόνισε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Φασιστικα αθλητική" η Αμερική, που μαστιζεται από την παχυσαρκία και λόγω διατροφής, φαστ φουντ και συντηρητικων είναι η γενέτειρα της σύγχρονης παχυσαρκίας;; Αφήνω κατά μέρος το πώς ένα άρθρο που προσβάλλει ολόκληρη εθνική πολιτιστική κουλτούρα, επιτίθεται ευθέως, μικροπρεπως και κατινιστικα, ως φυλλάδα, σ'εναν άνθρωπο για την προσωπική ζωή και τις προτιμήσεις του, δημοσιεύεται στον "πολύ" New Yorker ". Απαράδεκτο.
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου και στα δύο σκέλη. Όσο για το πρώτο σκέλος, μάλλον η αρθρογράφος έπρεπε να πει "φασιστικά αθλητικό" το Χόλιγουντ ή τον αμερικανικό χώρο του θεάματος και όχι την Αμερική συλλήβδην. Έτσι θα έβγαινε νόημα.