ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2018 | 21:20

συμβαινει κι αυτο

Είναι πολύ δυσάρεστο να αναφέρουν κάποιοι τα προβλήματά τους τα ερωτικής ή σεξουαλικής φύσεως και να παίρνουν απαντήσεις ότι φταίνε οι ίδιοι ή οι ίδιες.Το γράφω και επειδή επηρεάστηκα από την κοπέλα που έγραψε ότι είναι παρθένα στα 31 της κι από την άλλη που αναφέρει ότι ξέχασε να ζήσει.Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του.Αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν είναι ποθητοί.Το να θες να κάνεις σεξ είναι μια ανάγκη.Αλλά δεν είναι ούτε όρμα που προτείνουν κάποιοι, ούτε δεν θες γι' αυτό δεν το κάνεις όπως λένε άλλοι.Δεν είμαστε ζώα ούτε ζούμε στην εποχή των σπηλαίων.Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να μη θέλει να μοιραστεί μαζί σου ούτε λίγες ούτε πολλές στιγμές, ούτε μια ώρα, ούτε μια ολόκληρη ζωή, ούτε το κορμί του ούτε τίποτα.Κουράγιο σε όσους ζαρώνουμε μες στη μοναξιά.
8
 
 
 
 
σχόλια
Κουράγιο σε όσους ζαρώνουμε στη μοναξιά....Δε θα βρω ποτέ κάποιον για μένα...Ζηλεύω τα ζευγαράκια γύρω μου..Μα πες μου είναι αυτή σωστή στάση ζωής! Όποιο κ αν είναι το πρόβλημα. Και αν είναι της στιγμής, των ορμονών, της άνοιξης, της πανσελήνου..οκ..Ανθρώπινο..Αν είνια όμως γενικευμένη..είναι λάθος. Και ίσως με το "όρμα" να θέλουν απλά να την κάνουν να δει τα πράγματα πιο χαλαρά..πιο αισιόδοξα..Μη κολλάει το κεφάλι μας..
Από περιέργεια, πόσες φορές πλησιάσατε και φλερτάρατε(αν υπήρχε γόνιμο έδαφος) το άτομο που σας ενδιέφερε σίγουροι για τον εαυτό σας; Θέλω να πω, ότι καμιά φορά δεν είσαι αυτός που σε κυνηγάνε'/ που σου προσφέρονται όλοι στο πιάτο κι εσύ πρέπει απλά να διαλέξεις. Πρέπει να κάνεις παραπάνω πράγματα γιατί δεν σε προσέχουν όλοι με την πρώτη ματιά. Κάποιοι μπορεί να μη φάνε ποτέ χυλόπιτα κι άλλοι να τρώνε έμμεσες ή άμεσες απορρίψεις μέχρι να βρουν και να ποντάρουν σε άτομα που και τους παίρνει (επικοινωνιακά) και υπάρχει χημεία. Δεν είναι καθόλου δίκαιο, αλλά τα περισσότερα αγόρια έχουν φάει πολλές χυλόπιτες κι ενδεχομένως κάποιες με πολύ αγενές τρόπο και τους λέμε συνήθως να μην πτοούνται.
Κάθε είδους διαπροσωπική σχέση είναι αμφίδρομη. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, ότι ''δε φταίει πάντα το θύμα'', και έχεις εν μέρει δίκιο: αν δε γίνομαι εγώ αποδεκτός όπως είμαι από τους άλλους, και δεν μπορώ να αλλάξω κάτι (για αντικειμενικούς λόγους), γιατί φταίω εγώ;;; Από εκεί και πέρα, ενίοτε η έλλειψη αυτογνωσίας εκείνου που δεν μπορεί να αλλάξει το ''κάτι'' είναι και το αίτιο της κατάστασής του. Και επομένως, υπάρχει συνδρομή ''αιτίων'' και ευθύνης για το αποτέλεσμα που βιώνει.
Θα σου πω γιατι φταιει αυτός. Αποκλειεται να ειναι τόσο μοναδικός που να μη βρισκει ομοίους του. Αν όντως ειναι, κάτι λάθος κρυβεται στη μοναδικότητα.
Μιλάς λες κ είναι εύκολο , σαν να δίνονται οδηγίες χρήσεως για να συναντήσεις και να αναγνωρίσεις "ομοίους".. Και δε λαμβάνεις υπόψιν την δειλία του καθενός καθώς και την τύχη. Και αυτό το "ομοίους" το λες προφανώς χάριν συντομίας.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του τρόπους για να εκδηλωθεί και να πλησιάσει ή να έλξει άλλους ανθρώπους. Δικό του πρόβλημα αν δε μπορεί να τους αναπτύξει, να τους εκφράσει και να διαμορφώσει μια επικοινωνία ανάλογα με την ανάδραση/αντίδραση που θα έχει.Όμοιος ομοίω αει πελάζει. Με αυτή την έννοια
Scroll to top icon