ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2018 | 10:01

Εσείς τι πιστεύετε;

Όσοι παρακολουθείτε ταινίες πορνό, πιστεύετε ότι σας επηρεάζει στο τρόπο που βλέπετε και αντιμετωπίζετε μετέπειτα το σεξ; Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη αλλά με την παρακολούθηση πορνό μπορώ να πω ότι από εκεί που έβλεπα το σεξ με ρομαντισμό,σαν κάτι πολύ ιδιαιτερο, τώρα τελευταία με επηρεάζουν αυτά που βλέπω και έχω την αίσθηση ότι εν τέλει είναι κάτι ωμό και ζωοδες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το σεξ από μόνο του ειναι μαγικό. Φτάνει να το απολαμβάνεις και να το απολαμβάνει. Αν μπει και το συναίσθημα, ακόμα καλύτερα. Αλλά σιγουρα δεν αποτελει προϋπόθεση.Όσο για τις τσόντες, πάρε ιδέες, αλλά μην αντιγραφεις συμπεριφορές. Αν το κάνεις, να εισαι βεβαιος/η ότι η άλλη πλευρά έχει ίδια ανοιχτη θεώρηση του σεξ.
Ο τρόπος που το δείχνουν είναι γυμνός από συναίσθημα. Όταν υπάρχει το συναίσθημα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Στις τσόντες οι συμμετέχοντες υποδύονται και οι κινήσεις τους είναι περισσότερο αθλητικές ενώ εξυπηρετούν την υπερβολή και την κάμερα. Πολλές φορές οι άνθρωποι που βλέπουν πολλές τσόντες παρασύρονται και συμπεριφέρονται αρχετυπικά, σαν να παίζουν οι ίδιοι σε τσόντα. Η πραγματικότητα των σωμάτων και των αισθημάτων είναι διαφορετική. Μην παρασυρθείς και μην αφήσεις κανέναν να παρασυρθεί εις βάρος σου. Enjoy.
Scroll to top icon