ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2018 | 22:21

Ερωτηση

Λοιπόν, ερώτηση.. έχεις έναν πρώην που τον γουστάρεις. Αυτός σε θέλει μόνο για σεξ γιατί για τους δικούς του λόγους δε θέλει σχέση αυτή την στιγμή. (Πρωτοτυπία φουλ )Και εσύ θες. Πρώτον,γιατί έχεις ανάγκες και δεύτερον γιατί τον θες. Τι είναι καλύτερο λοιπόν; Αν σου ζητήσει να βρεθείτε μετά από τοοοσο καιρό για καφέ(που ξες τι θα προκύψει) να πεις ναι στον ο,τι προκύψει γιατί είναι ευκαιρία να τον έχεις έστω για λίγο αν και ξέρεις ότι παίρνει αυτό που θέλει και φεύγει ή να του πεις εγώ δεν σε θέλω για ένα βράδυ, θέλω να ξανά είμαστε μαζί (που το ξέρει) και να του ρίξεις άκυρο ξέροντας ότι αυτό μπορεί να είναι και το τέλος τέλος αλλά τουλάχιστον τον ταρακουνας. Ξέρω ποια είναι η απάντηση,αλλά είμαι ακόμη σε διλλημα γιατί πολύ απλά φοβάμαι μήπως χάσω και την μια ευκαιρία να ξαναειμαστε μαζί μετά από τρία χρόνια σχέσης και 4 μήνες χωρια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όπως σε κόβω, είναι νομοτελειακό ότι θα πάτε για καφέ πριν το μοιραίο, και μετά από λίγο καιρό θα μας γράψεις για το ότι σε βλέπει απλά για σεξ χωρίς να θέλει σχέση ενώ ήλπιζες ότι θα του αλλάξεις γνώμη (αλλά ο κακούργος είναι αμετάπειστος). Θα τα πούμε στην επόμενη εξομολόγησή σου.
Scroll to top icon