ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 19:35

ΤΥΡΡΑΝΙΑ!! ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ!!

Να σας πω ποιο είναι το θέμα μου. Υποφερω με τον ύπνο κ δε μπορώ να βρω λύση χρόνια τώρα. Τι μου συμβαίνει. Λειτουργώ φυσιολογικά κ είμαι σε φουλ διανοητικη- σωματική - πνευματική ενέργεια μετά τις 9 το βράδυ, με τις πιο παραγωγικες μου ώρες να είναι το διάστημα 23:00 με 2-3 τα ξημερώματα. Αντίθετα τις πρωινές ώρες είμαι σαν ζόμπι κ δε μπορώ να λειτουργησω φυσιολογικά. Το μυαλό μου είναι ζαλισμένο κ το σώμα μου υποτονικο. Αυτό όλο έχει ως συνέπεια σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μου καθώς οι περισσότερες ασχολίες κ υποχρεώσεις είναι το πρωί. Προσπαθώ λοιπόν χρόνια τώρα να γίνω πρωινος τύπος κ αυτή την βραδυνη ενέργεια να την έχω το πρωί αλλά εις ματην. Δείτε τι μου συμβαίνει όταν προσπαθώ να κοιμηθώ νωρίς. Ξυπνάω λοιπόν 8-9 το πρωί κ ενώ είναι αποχαυνωμενος τελείως εσκεμμενα πιεζομαι κ κάνω όλες τις δουλειές μου κ τις υποχρεώσεις ασχέτως αν είμαι σαν ζόμπι κ θέλω να κοιμηθώ σαν τρελός. Κάνω λοιπόν υπομονή κ λέω δε πειράζει κρατησου για να κοιμηθείς το βράδυ. Το βράδυ λοιπόν κι ενώ έχω σχεδιάζει να ξαπλωσω κάτι τις 10 με κλεισμενα κινητά κ φώτα κ με μόνο αναμμενα κεριά για να χαλαρωσω ώστε κατά τις 23:00 να κοιμηθώ ξανά ξυπνάει η διέγερση. Παρόλα αυτά πιεζομαι κ πάλι κ πέφτω εσκεμμενα για ύπνο. Και τότε αρχίζει το άλλο μαρτύριο. Στριφογυρναω σαν τρελός, βαράω μαξιλάρια, βρίζω κ όταν από την όλη εξάντληση τελικά κοιμάμαι, βλέπω τρελούς εφιάλτες κ συνέχεια ξυπνάω με την αίσθηση ότι κάποιος είναι στο δωμάτιο μου με όχι καλές διαθέσεις. Κακιστος λοιπόν ύπνος, με αποτέλεσμα να μην ξεκούραζομαι, το πρωί να είμαι πάλι σαν ζόμπι κ το βράδυ ο φαυλος κύκλος να επαναλαμβάνεται. Πλέον μου έχει γίνει δυνατό ψυχολογικό. Εκτός της δυσλειτουργιας μου μέσα στην ημέρα, φοβάμαι να πάω κ για ύπνο γνωρίζοντας τι μαρτύριο έχω να τραβήξω πάλι. Σημειωτέον πως εκτός από φάρμακα έχω δοκιμάσει τα πάντα όλα με κανένα από αυτά να δουλεύει πάνω μου. Το μόνο που δουλεύει είναι να κοιμάμαι στις 3-4 το πρωί αλλά όπως ανέφερα αυτό έχει άλλες επιπτώσεις. Δε περιμένω να βρω λύση με αυτή μου την εξομολόγηση αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου κ να δω αν υπάρχει κ κανένας άλλος που βιώνει το ίδιο μαρτύριο με μένα.Ευχαριστώ που με διαβάσατε κ σορυ για το σεντόνι...
6
 
 
 
 
σχόλια
Τα ίδια περίπου, βρήκα (σχεδόν) την υγειά μου όταν αναγκάστηκα να πάρω φάρμακα που έχουν ως παρενέργεια την υπνηλία..Αλλά και έτσι αργώ σχετικά να κοιμηθώ,γιατί λυπάμαι να χαραμίζω τις παραγωγικές ώρες με ύπνο.
Είσαι ξύπνιος πάλι να φανταστώ...Λοιπόν παλικάρι μου...Θα σου πω πως και εγώ το δικό μου μαρτύριο..Δουλεύα από μικρή σε διάφορες δουλειές ξεκινώντας τότε και συνήθως σε απογευματινές που έπαιρνε αργά το βράδυ...Πέρασαν αρκετά χρόνια λοιπόν σε αυτές και τώρα δεν έχω συγκεκριμένο ωράριο στην τωρινή μου δουλειά και εδώ τώρα να δεις χαμός που γίνεται στο θέμα ύπνου αν υπάρξει...Το παίρνω σερί και 2 μέρες για να τα προλάβω όλα...Και όταν λέω σερί εννοώ τελείως άϋπνη όμως...Και μετά αν πέσω απο 2 μέρες αϋπνίας θα ξυπνήσω μετά από κάποιες ώρες ενώ ο οργανισμός μου παρόλα αυτά ζητάει να ξεκουραστεί και άλλο...Τώρα είμαι με 2 ώρες ύπνου από χθες που κοιμήθηκα στις 02:30 και ξύπνησα στις 04:30..Και εγώ φουλ Νυχτοπούλι ειδικά και όπως λες το βράδυ με περισσότερη διάθεση από ότι την ημέρα...Πήγα σε έναν πολύ καλό παθολόγο πριν κανέναν χρόνο και κάναμε τα πάντα από εξετάσεις αίματος και θυροειδή να δει αν μου λείπει σίδηρος,αν χρειάζομαι συμπληρώματα κτλ..Όλα βγήκαν μια χαρά..Το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν? Χρόνια κόπωση! Ο οργανισμός θυμάται μου λέει και έχει συνηθίσει στα ωράρια που εκανε χρόνια δηλαδή απογευματινό-βραδινό μέχρι αργά πιο πολύ και τώρα με την δουλειά που δεν έχει ένα ωράριο δεν μπορείς να συντονίσεις τα ωράρια του ύπνου σου με αποτέλεσμα να είσαι έτσι..Εξασθενημένη την ημέρα και το βράδυ σε υπερένταση...Αυτό θέλει χρόνο να γίνει και αν δεν έχεις στάνταρ ώρες απλά συνεχίζεις να τυρρανιέσαι..Πώς να το πάρω αλλιώς και να διορθώσω το ωράριο τώρα λόγω δουλειάς?Πολύ δύσκολο...Για αυτό θα σε ρωτήσω,μήπως και εσύ δούλευες πριν τα απόγευματα μέχρι αργά τα βράδια και τώρα δεν μπορείς να συντονίσεις τα ωράρια του ύπνου σου?
Λόγω πρωινής εργασίας έχω καταλήξει να κάνω σπαστό ωράριο ύπνου κι ενώ δεν είναι οχτάωρο έχω καταλήξει να κοιμάμαι ή να νυστάζω πάρα πολύ τ' απογεύματα μ' αποτέλεσμα να κοιμάμαι με σπαστό ωράριο και να χάνω τη μέρα. Οι έξοδοι για καφέ μια καθημερινή έχει καναντήσει άθλος. Υ.Γ. Δεν μου φτάνει το οχτάωρο ύπνου, χρειάζαμαι 9 με 10. Όμως 1 άντε 2 φορές την εβδομάδα κοιμάμαι έτσι και την υπόλοιπη εξαντλούμαι με 6 ώρες σπαστού ύπνου.
Scroll to top icon