ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2018 | 13:26

Ευχάριστη έκπληξη

Χθες στη δουλειά γνώρισα έναν νέο συνεργάτη που είναι κοντά στην ηλικία μου (26-27, εγώ είμαι 30).Μου έκανε τρομερή εντύπωση η ευγένεια και οι τρόποι του. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έρχομαι συχνά αντιμέτωπη με αλαζονικά άτομα, ξερόλες της κακιάς ώρας με παντελή έλλειψη ευγένειας και τρόπων. Ίσως φταίει το ότι στον κλάδο που είμαι, η πλειοψηφία είναι άντρες και παραδοσιακά πιο πολλοί άντρες παρά γυναίκες διάλεγαν αυτό το επάγγελμα. Ή ισως φταίει ο ανταγωνισμός. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη αλλαγή η χθεσινή συνάντηση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Χωρίς να μειώνω τα αισθήματά σου, επέτρεψέ μου να σε συμβουλέψω να κρίνεις τον άνθρωπο σε κατάσταση πίεσης. Οι κυρίαρχες συμπεριφορές που είναι έντονες πολλές φορές κρύβουν την αντίθετη φύση. Ξαναλέω πως αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει σε αυτή την περίπτωση.
Scroll to top icon