ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2018 | 08:09

Προδοσία από συγγενή

Έχω στεναχωρηθεί...Μετά από πολλα χρονια αποκτήσαμε μωρακι έπειτα από πολλά στραπατσα, πολλές στεναχωριες και δυσκολίες. Και φτάνει η ώρα της βάπτισης! Και η αγαπημένη μου ξαδέρφη επιλέγει να έρθει απλά στην εκκλησία και όχι στο γλέντι επειδη συμπίπτει την ίδια ημέρα γάμος της κόρης της κουμπαράς της πεθεράς της!!!!Κ θα πάει στο γλέντι της κόρης της κουμπαράς της πεθεράς της!!!!Πόσο με ακύρωσε ρε γαμωτο..
4
 
 
 
 
σχόλια
Ε,δεν το λες και προδοσία.Σιγά.Άλλωστε η παρουσία στο μυστήριο είναι περισσότερο σημαντική.Στο γλέντι και να βαριέσαι,μπορείς να πας και μόνο για το φαί και το τζέρτζελο.Επίσης,αυτή η κουμπάρα της πεθεράς μπορεί να έχει βαφτίσει τον άντρα της ξαδέρφης σου.Τόσα χρόνια παπουτσάκια και λαμπάδες και να τη γράψει το βαφτιστήρι της,όταν παντρεύει την κόρη της;Η ξαδέρφη σου έχει υποχρεώσεις κι απ'την πλευρά του άντρα της.
Ε όχι και προδοσία! Έπρεπε να ανταπεξέλθει και στις δύο κοινωνικές υποχρεώσεις, την ίδια μέρα. Μια χαρά ήρθε στην τελετή τη δική σου. Στην άλλη τελετή προφανώς έπρεπε να πάει μαζί με την άμεση οικογένεια της (σύζυγο, πεθερικά). Κανέναν σας δεν άφησε παραπονεμένο στην τελική.Να χαίρεσαι το νεοφώτιστο ζουζούνι παρεμπιμπτόντως.
Scroll to top icon