Μητέρες μοιράζονται φωτογραφίες με το πώς έδειχναν 7 ώρες μετά τη γέννα συγκριτικά με την Κέιτ Μίντλετον

Μητέρες μοιράζονται φωτογραφίες με το πώς έδειχναν 7 ώρες μετά τη γέννα συγκριτικά με την Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
8

Μητέρες σε όλο τον κόσμο μοιράζονται από χθες στα social media φωτογραφίες τους από το πώς έδειχναν εκείνες λίγες ώρες μετά τον τοκετό συγκριτικά με την Κέιτ Μίντλετον, που βγήκε τη Δευτέρα από την κλινική με τον νεογέννητο γιο της λαμπερή και απαστράπτουσα. 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στις 11 το πρωί της Δευτέρας στον κόσμο, το τρίτο παιδί της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ένα αγοράκι βάρους περίπου 3.8 κιλών. Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 7 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) εμφανίστηκε στα σκαλιά του ιδιωτικό μαιευτηρίου Lindo Wing του St Mary's Hospital κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο, παρουσιάζοντάς το στους δημοσιογράφους που περίμεναν εκεί. 

Η παρουσιάστρια του BBC Τζέιν Γκάρβευ σχολίασε μέσω Twitter πόσο «καταπληκτική» έδειχνε η Κέιτ, σημειώνοντας πως οι περισσότερες γυναίκες μετά τον τοκετό μοιάζουν σαν «τσουβάλι με πατάτες». «Αν είστε πρόθυμες να μοιραστείτε την αλήθεια σας, στείλτε μας μήνυμα», πρόσθεσε στην ανάρτησή της και μητέρες άρχισαν να κατακλύζουν το tweet με δικές τους φωτογραφίες μετά την γέννα. 


«Εγώ και η Κέιτ επτά ώρες μετά τον τοκετό. Είμαι εκείνη στα δεξιά, σε περίπτωση που αναρωτιέστε», «Αυτή είμαι εγώ, 18 ώρες μετά τη γέννα. Αιμορραγία, πολλές μονάδες αίματος και επείγουσα εγχείρηση και μοιάζω σαν να ετοιμάζεται να με πάρει ο Χάρος. Προσθέστε χλωμό δέρμα, πρήξιμο και γενική εξάντληση», ήταν κάποια από τα μηνύματα που συνόδευαν τις φωτογραφίες τους. 


Μια άλλη μητέρα ενθάρρυνε τις υπόλοιπες να μην ντρέπονται για την εμφάνισή τους μετά τη γέννα. «Είμαι περήφανη για αυτήν την φωτογραφία και δεν με νοιάζει πώς έδειχνα. Το πώς δείχνουμε αμέσως μετά τη γέννηση των μωρών μας δεν έχει σημασία- υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να εστιάσουμε. Μου άρεσαν τα βίντεο της Δούκισσας και ελπίζω ο κόσμος να χαίρεται για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά. 


Πολλές μητέρες βέβαια δεν θέλησαν να μοιραστούν προσωπικές φωτογραφίες τους και προτίμησαν να δημοσιεύσουν memes με μεγάλη δόση υπερβολής σχετικά με το πώς πιστεύουν ότι έδειχναν μετά την γέννα. 

Με πληροφορίες από Huffington Post.co.uk

Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Πολιτισμός / Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Στο συνέδριο συμμετείχε, μεταξύ άλλων και η κόρη της σπουδαίας ποιήτριας, Έλση Δημουλά, η οποία προέτρεψε τους μαθητές να «αγκαλιάσουν» τη γνώση και να τολμούν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση
LIFO NEWSROOM