Τα νέα για το βασιλικό μωρό συνοδεύτηκαν από μια απορία που πέρασε από το μυαλό σχεδόν όλων. Πώς γίνεται η Κέιτ Μίντλετον να γέννησε το πρωί και το απόγευμα να βγήκε από το μαιευτήριο;
Για τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά και πολλών ακόμη χωρών, αυτό μοιάζει απίστευτο ή και επιτηδευμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως στη Βρετανία δεν είναι καθόλου παράξενο.
Επτά ώρες μετά τη γέννα, η Δούκισσα της Ουαλίας βγήκε από την κλινική κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της και μπήκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει σπίτι της.
![Πώς και γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά τη γέννα](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-07-28/19417358.jpg?itok=YGBDYdid)
Στις ΗΠΑ, οι νέες μητέρες έχουν μέσο όρο παραμονής δύο μέρες στο νοσοκομείο προτού πάρουν εξιτήριο.
Ωστόσο στη Βρετανία, οι γυναίκες που γέννησαν παραμένουν περίπου μιάμιση ημέρα- η συντομότερη διαμονή σε νοσοκομείο μετά τον τοκετό σε οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα, σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο της εφημερίδας Guardian.
Παρόλο που η Κέιτ διανυκτέρευσε στην κλινική μετά την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013, όταν γέννησε το 2015 την πριγκίπισσα Σάρλοτ έφυγε μετά από 10 ώρες.
Χθες έκανε νέο «ρεκόρ»!
![Πώς και γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά τη γέννα](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-07-28/19417325.jpg?itok=baD9NwVI)
Ένας άλλος λόγος για την τόσο σύντομη έξοδο της Κέιτ είναι η φρενίτιδα που προκαλεί η παρουσία της στο νοσοκομείο. Θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους είχαν κατασκηνώσει για εβδομάδες έξω από το Lindo Wing και η αστυνομία χρειάστηκε να λάβει έκτακτα μέτρα.
Η Κέιτ φυσικά δεν είναι η μοναδική μητέρα που γεννά εκεί οπότε η τόση φασαρία και υπερδραστηριότητα εκτός της κλινικής οπωσδήποτε δεν αρέσει σε όλους.
Σε κάθε περίπτωση, αν η Κέιτ ή το νεογέννητο χρειαστούν ο,τιδήποτε, μια ολόκληρη ομάδα γιατρών και προσωπικού είναι «ετοιμοπόλεμοι» να σπεύσουν στο Παλάτι τους Κένσιγκτον να τους βοηθήσουν.
σχόλια