ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 20:56

με πετανε σαν σκουπιδι....

ειμαι κοπελα 21 ετων.Ξερω οτι εχω παραπανησια κιλα,μπορει να ξεκιναω διαιτα αλλα θελω να κανω κατι που με γεμιζει.Αυτο που με γεμιζει ειναι ο χορος latin.Προβλημα?σε οσους εχω παει με διωχνουνε απο την σχολη.Ενας με εκτημουσε για λιγες μερες και επειδη εβλεπε τα κιλα μου,μου ζητησε να μην ξαναπατησω στην σχολη χορου με την προφαση οτι για 3 μερες δεν του εδωσα τα λεφτα για την εγγραφη.Ξερω οτι δεν ειναι ο πραγματικος λογος γιατι του ειπα οτι θα του πληρωσω στο επομενο μαθημα και αυτος τσαντιστικε και δεν ηθελε να ξαναερθω.Νοιωθω πολυ ασχημα γιατι πιστευω οτι μια γεματουλα δεν εχει δικαιωμα στον χορο και ειναι το μονο πραγμα που με κανει να πιστευω οτι και χανω κιλα και περναω ευχαριστα την ωρα μου.Με εκνευριζει να με σνομπαρουν μια γεματουλα που ασχολειται με τον χορο.Ντρεπομαι για την εικονα μου
7
 
 
 
 
σχόλια
Αποκλείεται είναι για τα κιλά, το λάτιν δεν είναι μπαλέτο. Συνήθως κάνουν ένα δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν, αλλά μετά πρέπει να κάνεις εγγραφή και να πληρώσεις.
Ήταν 3 μέρες σερί ή είχες ένα μάθημα τη βδομάδα, και οι 3 μέρες ήταν σε ένα μήνα? Γιατί αν ήταν αραιά τα μαθήματα μπορεί να φοβήθηκε για αυτό. Αν το είπε για τα κιλά απαράδεκτος.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να ξεκινήσει κανείς κάτι για το οποίο δεν έχει την οικονομική ευχέρεια. Και αναποδιά να σου προέκυψε τελευταία στιγμή, ο επαγγελματίας που δεν σε γνωρίζει, σε βλέπει 1η-2η φορά και δεν έχει πάρει ξανά χρήματα από σένα, δεν θα σε εμπιστευτεί, απλά.Τα περί βάρους είναι άκυρα σε αυτήν την περίπτωση.
Πόσα μαθήματα έκανες; Για πάνω από ένα μάθημα είναι λογικό ότι πρώτα έπρεπε να πληρώσεις, σε κανέναν δεν αρέσει να καθυστερούν να τον πληρώσουν. Ούτε εσένα θα σου άρεσε. Και να θυμάσαι ότι το να είσαι εύσωμη δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χορέψεις, μια χαρά θα τα καταφέρεις και να δεις που θα αδυνατίσεις στην πορεία.
Δε νομίζω και εγώ ότι ήταν για τα κιλά. Εξάλλου οι σχολές είναι γεμάτες χοντρούλες που μάλιστα χορεύουν και πολύ ωραία. Εμάς θυμάμαι η κορυφαία μαθήτρια ήταν μία κοπέλα που ήταν πολύ παχιά. Δηλαδή μπορεί να πλησίαζε και τα 150 κιλά. Και σε έναν χρόνο το πολύ να ήταν 80!Νομίζω ήταν για τα λεφτά. Έχουν μπουχτίσει και δεν εμπιστεύονται κανέναν.
Scroll to top icon