ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2018 | 21:02

Νιώθω μια εγκατάλειψη...

Έχω ένα μεγάλο πόνο στη ψυχή μου. Είμαι 32 και νιώθω γερασμένη. Έχασα το μπαμπά μου απότομα πριν λίγο καιρό και πέρασα απανωτά σοκ μόνη μου. Κλαίω και τον ζητάω πίσω. Μέσα στο πένθος μου με πλήγωσε απάνθρωπα ο άνθρωπος που αγάπησα, η πρώτη μου σχέση που έγινε αρραβώνας, με τσάκισε, με λύγισε, μου πρόσθεσε πόνο στο πόνο και όλη η αγάπη που του είχα, έγινε μια πίκρα, ένας πόνος, δάκρυα, οργή και μίσος, Με άφησε στα δύσκολα αφού πρώτα με διέλυσε και μου έριξε το βάρος επειδή ήθελε να φύγει από τη σχέση. Μου έδωσε ελπίδες από κοντά και από το τηλέφωνο που ήταν μακριά, μου άσκησε έντονη ψυχολογική βία.. Μου βίασες τη ψυχή ρε αλήτη και έφυγες! Τώρα φέρεσαι σαν να μη συνέβη τίποτα και άλλαξες πρόσωπο! Ήσουν διπρόσωπος και δεν το κατάλαβα τόσα χρόνια. Έπρεπε να φύγει ο μπαμπάς μου από τη ζωή για να καταλάβω τι είσαι! Γιατί ο άνθρωπός σου στα δύσκολα φαίνεται. Και συ δεν άντεξες ούτε δίμηνο το πόνο μου και δεν μίλησες ανθρώπινα γιατί δεν είσαι άνθρωπος αλλά απάνθρωπος και ψεύτικος. Λυπάμαι τα χρόνια που έχασα και τα δάκρυα που έχυνα άδικα για σένα παλιοτόμαρο που δεν άξιζες τίποτα. Εγώ κερί αναμμένο να σε περιμένω, να κλαίω με το πόνο σου και να χαίρομαι με τη χαρά σου. Πάντα με στήριζες, σε στήριζα αλλά τώρα τι έπαθες; Όταν κάποιος αγαπά δεν πληγώνει αλήτη! Ποτέ μου δεν σε έχω βρίσει αλλά τώρα θα σε χαστούκιζα και θα σε έφτυνα αν σε έβλεπα. Έμεινα μόνη με τη μαμά μου και έχουμε πολλά προβλήματα κάθε λογής. Σηκώνω πολλά βάρη για τις πλάτες μου και δεν μπορώ άλλο. Δεν έχω κανέναν να μιλήσω, δεν έχω φίλους, αυτός ήταν τα πάντα για μένα και με άφησε απότομα με μια πληγή που αιμορραγεί. Νιώθω μόνη και μιλάω σε εσάς εδώ που διαβάζετε. Και ξέρετε η ψυχολογική βία έχει και αυτή σημάδια όπως η σωματική. Στη ψυχή όμως τα τραύματα αργούν να κλείσουν και σε συνοδεύουν για πάντα. Νιώθω κουρασμένη, πληγωμένη. Δεν έχω άλλα λόγια, όλα είναι μάταια. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑ... Δεν σε συγχωρώ εσένα αλήτη γιατί δεν μπορώ πια.
13
 
 
 
 
σχόλια
Nα προσπαθήσεις να γίνεις πιο δυναμική,πιο αποφασιστική,και να κερδίσεις τη δυνατότητα να ελέγχεις ό,τι αρνητικό σε οδηγεί σε καταστροφικές επιπτώσεις.
Συλλυπητήρια. Λόγω της απώλειας αυτής συγχωρητέο και το παραλήρημα. Αλλά το προβλημά σου ειναι μάλλον ο γκόμενος, παρά η απώλεια του πατέρα σου. Οπότε, περαστικά.
Σ' ό,τι θέλει ο καθένας θα δίνει βαρύτητα ή θα μιλάει για όσα θέλει σε μια εξομολόγηση. Η λογοκρισία σου για τον πόνο του καθενός είναι δικό σου θέμα. Η απώλεια κάποιου δικού σου είναι μια μόνιμη κατάσταση και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να εύχεσαι να τον έχεις κοντά σου αλλά να μην γίνεται.Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για τους πόνους ή έγκυρος κριτής να πει σε κάποιον τι πρέπει να τον πονάει πιο πολύ και τι όχι. Εξάλλου, υπάρχουν άτομα που αυτά που τους πονάνε πιο πολύ είναι αυτά για τα οποία είναι απίθανο να μιλήσουν γιατί απλά δεν το αντέχουν.
Άλλη μια πληγωμένη ψυχή...Πρόσφατα είχε ανεβάσει και άλλη κοπέλα τέτοια εξομολόγηση και απάντησα και εκεί πως το ίδιο βίωσα και εγώ!Κορίτσι μου σε παρακαλώ όσο μπορείς να στηριχτείς σιγά σιγά στα πόδια σου για να στηρίξεις και την μητέρα σου...Καλό παράδεισο στον μπαμπά και εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του...Είσαι νέα ακόμη,έχεις δίκαιο να νιώθεις γερασμένη τέτοιες καταστάσεις σε διαλύουν αλλά πίστεψέ με αν δεν στηριχτούμε εμείς στα πόδια μας οι μητέρες μας πως θα αντέξουν?Προσπάθησε το όσο μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ!!Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και κουράγιο πολύ...Όσο για τον άλλον δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί που μένουν στα δύσκολα δίπλα μας...Φάνηκε τι είναι...Αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο!Εύχομαι μετά από όλον αυτόν τον Γολγοθά να δεις το δικό σου ουράνιο τόξο που να σε κάνει να χαμογελάσεις και να νιώθεις πως ζείς ξανά...Που θα είναι δίπλα σου κάθε ώρα και στιγμή και δεν θα το βάζει στα πόδια σαν τις κοτούλες που είχαμε για συντρόφους στο πλευρό μας και στην πρώτη μεγάλη δυσκολία την έκαναν...
Κουραγιο και συλληπητήρια κορίτσι μου...Είναι πολύ σκληρό όλο αυτό, κοίτα να είσαι καλά και στήριξε τη μητέρα σου όσο μπορείς.. Πολλοί άνθρωποι είναι τέρατα αναμέσα μας και δυστυχώς αυτό φαίνεται στα δυσκολα. Ξεφωρτόσου το σκουπίδι που είχες στη ζωή σου και προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή. Αν θες να μιλήσουμε περαιτέρω μπορω΄να σου δώσω το e-mail μου. Καλή δύναμη και να βγείς δυνατή :)
Δεν ξέρω αν έχω πονέσει όσο πονάς τώρα εσύ. Έχω χάσει κοντινό άνθρωπο και έχω χωρίσει από μακροχρόνια σχέση που ήταν όλη μου η ζωή και έφυγα πληγωμένη και προδομένη. Όχι ταυτόχρονα αλλά με πονάει ακόμα γιατί ο χωρισμός ήταν πρόσφατος. Μόνο ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει την πονεμένη σου ψυχή. Δώσε χρόνο και νιώσε όλα τα συναισθήματα που σε καταβάλουν. Η ζωή να σκέφτεσαι δεν θα είναι για πάντα έτσι γιατί είσαι νέα και θα ζήσεις νέες εμπειρίες. Ευτυχως που έστω και αργά αποκαλύφθηκε και αυτός ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου. Τουλάχιστον ξέρεις πως δεν αξίζει την αγάπη σου. Ασε τον χρόνο να περάσει, προσπάθησε να χαμογελάσεις :)
κουραγιο κοριτσι μου κ συλληπητηρια για τον μπαμπα σου..οσο για τον αλλον σκεψου οτι ισως ειναι καλυτερα που αποκαλυφθηκε τωρα παρα αργοτερα..εσυ κοιτα να εχεις πιστη στον εαυτο σου, δυναμη και να μην βαλεις ποτε κανεναν πανω απο εσενα..θα βρεις καποιον να σου αξιζει αργα η γρηγορα..εισαι πολυ μικρη εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου..
Scroll to top icon