ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2018 | 01:01

Αυτοπεποίθηση η εγωισμός?

Τι πρέπει να έχεις περισσότερο ώστε να προσπαθήσεις να ελκυσεις μια κοπέλα? Αυτοπεποίθηση η εγωισμό ( με την καλή έννοια)
14
 
 
 
 
σχόλια
Αν το νταραβέρι κρατά καιρό, σίγουρα ένας υγιής εγωισμός θα τον σώσει από πολλά στραβοπατήματα..πχ..- α..δε ξέρω αν μπορώ να βγω σήμερα..(κοριτσάκι αναποφάσιστο)αυτός:- μα...γιατίιιι ? ρίχνει κ φατσούλα στενοχωρημένη..ή- οκ, δε τρέχει..πάντως εγώ θα μαι στο γνωστό μπαράκι με το παρεάκι, αν αλλάξεις γνώμη, έλα..Κάτι τέτοιες ψιλόμαλακισμένες ψυχολογικές προσσεγγίσεις που ακόμη κ οι μικρές ηλικίες αντιλαμβάνονται έστω κ υποσυνείδητα.Για μεγαλύτερες υπάρχουν άλλες αλλά ιδίας φύσεως.
Γεια χαρά, Ταρζάν!Για κινήσεις τακτικής μιλάμε δηλαδή...Κοίτα, σίγουρα δεν κινούμαι στο ηλικιακό γκρουπ του εξομολογούμενου, πιθανόν και στο δικό σου, πάραυτα το παράδειγμα σου έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη διαθεσιμότητα που έκαστος θέλει να δείξει. Προσωπικά, με βρίσκεις εντελώς αντίθετη με παιχνίδια τακτικής, σε ότι αφορά σε όλες μου τις σχέσεις. Καθότι μεγαλύτερη, αυτό που έμαθα με τα χρόνια, είναι ότι οι τακτικές το μόνο που κάνουν είναι να περιπλέκουν τα πράγματα και τις περισσότερες φορές να σε οδηγούν σε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα απ' αυτό που αναμένεις/προσδοκάς. Οπότε μάλλον γι' αυτό δεν αντιλήφθηκα το νόημα του ερωτήματος.Ευχαριστώ! ;)
χαχαχαχαΣε συγχωρώ γιατί είσαι εσύ και ξέρω ότι το έκανες από αβλεψία ♥Όχι ότι εγώ δεν κάνω λάθη... Δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα κάνω συχνά, ενδεχομένως γιατί έχω δει τόσα πολλά λάθη που το μάτι και ο εγκέφαλος τα συνήθισαν τόσο που πλέον τα θεωρούν σωστά :(
Για να προσπαθήσεις να την ελκύσεις... προτείνω να τη γουστάρεις όντως κι όχι απλά για να τονώσεις τον εγωισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Είναι κρίμα να τα καταφέρεις κι εσύ πέρα βρέχεις. Υ.Γ. Ένα άτομο που έχει σιγουριά για τον εαυτό του ΔΙΚΑΙΩΣ και διεκδικεί ΜΙΑ κοπέλα ( αν διεκδικείς πολλές, ναι, είναι ντεκαυλέ σε περίπτωση που το ξέρουν έστω) νομίζω ότι αρέσει αν υπάρχει και η περίφημη χημεία. Αυτό είναι το ιδανικό για μένα έστω, αν είμαι αυτή η κοπέλα.
Καλύτερα να έχεις αυτοπεποίθηση και ειλικρίνεια. Νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός κερδίζει τον άλλον είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Καλός εγωισμός δεν υπάρχει νομίζω.
Scroll to top icon