ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2018 | 22:12

Η αμήχανη στιγμή στο supermarket !

Που εσύ ψάχνεις στα ράφια με τα αποσμητικά - ξυριστικά κλπ είδη ενώ έρχεται γυναίκα γύρω στα 30-35 χαζεύει γενικώς και αορίστως κανα 2 λεπτά και ξαφνικά με ένα salto mortale αρπάζει ένα κουτί προφυλακτικών 18τμχ (D...x - Sen...ive) και φεύγει εν ριπή οφθαλμού προς άλλο διάδρομο.Με τον πόνο μας παίζουν νυχτιάτικα μερικές. Υ.Γ.1. θα είχε φάση να τη ρωτούσα κάτι εκείνη τη στιγμή για να δω αντίδραση προσώπου.Υ.Γ.2. συσκευασία 18 τεμαχίων ! κάποιες/οι περνάνε καλά τελικά σε αυτή τη ζωή
20
 
 
 
 
σχόλια
Θεέ μου τη αρνητικότητα και προκατάληψη στα σχόλια (και μερικά ακατάληπτα) ! Μπορεί ο άνθρωπος απλά να διαπίστωσε την αμηχανία της στιγμής που σε όλους/όλες θα μπορούσε να συμβεί. Μπορεί τελικά να τη ρωτούσε κάτι εκείνη τη στιγμή και να έπιαναν μία επικοδομητική συζήτηση για τα προφυλακτικά με βάση την εμπειρία τους, τις μάρκες και τα είδη προφυλακτικών που κυκλοφορούν, καταλήγωντας σε χρήσιμα συμπεράσματα και για τους δύο, σαν άτυπη έρευνα αγοράς - ικανοποιήσης προϊόντων. https://www.youtube.com/watch?v=i7iQbBbMAFE
Η αμήχανη στιγμή που ένας άνθρωπος αποφάσισε να κάνει προστατευμένο σεξ και κάποιος το θεώρησε πολύ παράξενο. Επίσης τι σε νοιάζει το πόσα πήρε πέρα απ το οτι βγαίνουν πιο φτηνά αν τα αγοράζεις πιο πολλά, δικαίωμά της είναι. Θα ήθελα πολύ να τη ρωτούσες και να σε τάπωνε ή να βρισκόταν κάποιος δίπλα και να σε τάπωνε.
Δεν έχει όμως αυτό που δίνει ασφάλεια και σιγουρια στον κάθε σύντροφο και κάθε προοπτική για το κσλύτερο.Με δυο λόγια να προσεγγίζεις τον έρωτα.
ο άντρας κυνηγός αναζητάει τη διεκδίκηση της γυναίκαςΤι θα μπορούσες να την ρωτήσεις?Τελείως άγνωστη σε σένα.Ελεύθερη σχέση ,εξ.γιατί φοβάσαι τη δέσμευση,φοβάσαι να ερωτευτείς ,φοβάσαι να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου αυτό άλλωστε μας δείχνεις,γιατί αν αφεθεις θα χάσεις την ελευθερία σου.
ο άντρας κυνηγός αναζητάει τη διεκδίκηση της γυναίκαςΤι θα μπορούσες να την ρωτήσεις?Τελείως άγνωστη σε σένα.Ελεύθερη σχέση ,εξ.γιατί φοβάσαι τη δέσμευση,φοβάσαι να ερωτευτείς ,φοβάσαι να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου αυτό άλλωστε μας δείχνεις,γιατί αν αφεθεις θα χάσεις την ελευθερία σου.
Κύριε Νιόνιο καλημέρα σας με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας δεν ολοκλήρωσα αμέσως τη σκέψη μου ,γιατί το θέμα είναι για μεγάλη ανάλυση,επίκαιρο και σύγχρονο.
Κ.Νιόνιο,αντίδραση στο πρόσωπο μιας γυναίκας δεν υπάρχει.Τα συναισθήματα είναι διαχρονικά,Αγάπη,έρωτας,μίσος υπάρχουν από τότε σχεδόν που υπάρχει ο άνθρωπος.
Ζέβρα μου καλησπέρα, δεν συμφωνώ μαζί σου, διότι όλα τα συναισθήματα φαίνονται στο πρόσωπο και της γυναίκας και του άντρα φαίνονται στο σώμα φαίνονται. Όταν χαμογελάμε είμαστε χαρούμενοι όταν κλαίμε είμαστε λυπημένη όταν χαμογελάμε επιτειδες ενώ είμαστε θλιμμένοι καταπιέζουμε το καταπιέζουμε. Τέλος, Η αγάπη ο έρωτας και το μίσος ολα αυτά είναι επίσης συναισθήματα που φαίνονται και υπάρχουν και οι σκέψεις μας είναι αυτές που τα καθορίζουν.
Τι γίνεται ρε παιδιά εδώ μέσα; Μήπως καλύτερα στο σούπερ μάρκετ; Ρητορικό. Καλύτερα σουπερμάρκετ. Τοματουλες πατατουλες πω πω θυμήθηκα και μου μύρισε ψάρι τόνος!! Αυτό θα φτιάξω αύριο!! Μαζί με μπάμιες ονειρεμένο φαγητό και ένα πιτογυρο μετά..
Scroll to top icon