ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2018 | 00:30

Με χώρισε για το παρελθόν μου.

Από που να αρχίσω μερικά δε γράφονται εδώ. Φυσικά δεν είμαι κτηνοβάτης ή παιδεραστής τα θέλετε και τα γράφετε;; Ότι έκανα ήταν πάντα με ενήλικες εννοείται, δεν είμαι εγκληματίας. Έχω μπλέξει με παντρεμένες, με μια μας έπιασε ο άντρας της και είχε γίνει ντόρος. Έχω κάνει ξεπέτες αν με ρωτήσετε δεν ξέρω πόσες. Έχω πάει σε κολώμπαρα και με πόρνες.Η τοπική κοινωνία είναι κλειστή δεν μπορείς να κρυφτείς. Εκείνη είναι από αλλού, έχει έρθει εδώ για δουλειά και έτσι γνωριστήκαμε. Ήταν παντρεμένη και χώρισε πριν έξι χρόνια γιατί την κεράτωσε ο άντρας της και δε γύρισε σε αυτόν παρόλο που αυτός την κυνήγησε πολύ καιρό. Το είδα από την αρχή τι άνθρωπος είναι, είναι απόλυτη σιχαίνεται το ψέμα και είναι πιστή μέχρι θανάτου. Είναι άνθρωπος δεν δείχνει κατανόηση για ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι ή που μπλέκονται με παντρεμένες και παντρεμένους, καταλαβαίνετε τι τύπος είναι. Είναι και αυτός ένας λόγος γιατί την ερωτεύτηκα, είπα ξανά δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά είναι αλήθεια πως οι γυναίκες που γνώρισα μέχρι τώρα δεν ήταν σαν και αυτή. Έχει πολλά που δεν έχω βρει σε άλλη πως να το πω. Άλλαξα και εγώ μαζί της αλήθεια σας το λέω, θέλω μόνο αυτή και την παντρεύομαι όποτε το θελήσει δεν με ενδιαφέρουν άλλες γυναίκες έχει λήξει αυτό. Ήθελα να της μιλήσω για μένα δυστυχώς με πρόλαβαν άλλοι. Φοβόμουν πως θα με απορρίψει επειδή η ίδια είναι άλλος άνθρωπος και δεν εμπιστεύεται ανθρώπους που έχουν ζήσει σαν και εμένα, γυναίκες και άντρες. Πήγα και βρήκα τη φίλη της, αυτή είναι εναντίον μου και μου είπε να την ξεχάσω και να πάω να βρω μια με το παρελθόν μου και πως αυτή δεν μου αξίζει. Δεν καταλαβαίνει πως έχω αλλάξει και πως την θέλω για γυναίκα μου. Θα πάω αύριο να τη βρω και ότι γίνει, αν μου δώσει μια ευκαιρία δε θα το μετανιώσει ποτέ στη ζωή της.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή η γυναίκα φεύγει από έναν γάμο, ένα "προστατευμένο" σταθερό περιβάλλον (στο μυαλό της) εφόσον ήταν πιστή, για να "μπλέξει" με έναν που έχει πάει με τη σάρα και τη μάρα και μπορεί να της κάνει τα ίδια; Δεν σε κρίνω, απλά νομίζω οτι αυτό λέει η κοινή λογική και γι'αυτό εξαφανίστηκε. Αφού δεν σου δίνει ευκαιρία να την μεταπείσεις ή δεν σε πιστεύει, νομίζω πρέπει να σεβαστείς τη στάση της, η οποία δείχνει είτε οτι δεν μπορεί να χειριστεί την κατάσταση είτε οτι αυτό που νιώθει δεν είναι αρκετό για να μπει στην αμφιβόλου κατάληξης διαδικασία μαζί σου.
να πας όχι μόνο αύριο..να την κυνηγήσεις όσο χρειαστεί.έτσι θα την πείσεις κ για την γνησιότητα των συναισθημάτων σου.οι πιθανότητες να είσαι σωστός ξανά ? για μένα πολλές, μιας κ είσαι χορτασμένος, για άλλους λίγες γιατί ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει..εύχομαι να καταφέρετε ν είστε μαζί κ χαρούμενοι.
Καλημέρα, Καταρχάς οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για το σχόλιό μου που ήταν ακραίο, γεμάτο λογικά άλματα και όντως χολιασμένο. Δεν σου άξιζε, έστω από μένα. Θα κάνω μια εικασία γι' αυτήν τώρα. Με όσα περιγράφεις, μπορεί όλα αυτά να θυμίζουν τον άντρα της; Ίσως δεν είναι το παρελθόν σου που την τρομάζει αλλά το δικό της με τον πρώην σύζυγό της. Κάποιοι άνθρωποι, όταν κουβαλάμε μια τραυματική εμπειρία μέσα μας, σε τυχόν ομοιότητες μπορεί ν' αντιδράσουμε έντονα. Υ.Γ. Τις άλλες τις επέλεξες και πχ στην ξεπέτα δεν μπορείς να ξέρεις τι άτομα ήταν και τι όχι. Θέλω να πω, απαξιώνεις άτομα που ήξερες όσα πρέπει να ξέρεις για να μην πέσεις απο τα σύννεφα. Γιατί ανάξιες; Αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο. Είναι σα να πρέπει να σου αποδεικνύει την υπεροχή της αν το σκεφτείς "για να αξίζει τον κόπο".
(Αναφέρομαι ειδικά σε αυτά που περιέγραψες).Σε περίπτωση που δεν σου δώσει την ευκαιρία που ζητάς, να έχεις στο νου σου πως υπάρχουν γυναίκες που, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, δεν βρίσκουν κανέναν απολύτως λόγο να θέλουν να ξέρουν για την ερωτική ζωή του συντρόφου τους που προϋπήρχε. Επιπλέον, στις ίδιες γυναίκες, αν πέσει ποτέ στην αντίληψή τους οτιδήποτε που αφορά στην ερωτική δραστηριότητα του παρελθόντος, το πιθανότερο είναι να τις αφήσει παγερά αδιάφορες. Όλα τα παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση ότι περνάμε όμορφα, υπάρχει ενδιαφέρον, κάνουμε καλό σεξ, έχουμε αισθήματα ο ένας για τον άλλο, αγάπη, σεβασμό και πίστη φυσικά σε αυτή τη σχέση.Να είσαι καλά. Εύχομαι τα καλύτερα.(Σε συμπάθησα, δε ξέρω γιατί).
Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι αλλού;Δε νομίζω πως δε σε εμπιστεύεται ,ότι σε φοβάται δηλαδη λόγω του παρελθόντος σου.Νομίζω πως απλά κατάλαβε πως έχετε άλλες αξίες και αρχές.Πρόσεξε τι είπες...Είπες καμία άλλη δεν ήταν σαν αυτή...Ενώ όμως ήταν "κατώτερες" μια χαρά τραβιοσουν...Έτρωγες εκεί που εφτυνες ταυτοχρονα. Αυτή θα τραβιόταν με κάποιον που θεωρούσε κατώτερο απλά για να περάσει καλά;Η θα έλεγε όχι;Κατάλαβε πως δεν έχεις την ποιότητα που αυτή αποζητά.Γιατι αν κατάλαβα καλά για αυτήν ποιότητα είναι να μην τρως εκεί που φτύνεις.Δεν τη νοιάζει αν θα είσαι πιστός αλλά το τι αξίες και θέσεις είχες και έχεις, μιας και τώρα ήταν δίπλα σου χωρίς να ξέρει.Και αν δεν ξερεις ουσιαστικά σου έχει στερηθεί το δικαίωμα της επιλογής.
Τέλος,ξέχασα να πω πως εγώ αν ήμουν στη θέση της θα προτιμούσα μια ντρομπρα απάντηση τύπου:" τοτε καλώς ή κακώς έδρασα ετσι ,αλλά απέναντι σου ήμουν σπαθί και το ξέρεις ,λυπαμαι για την απόκρυψη αλλά δε θεώρησα πως το παρελθόν μου με καθοριζει.οπότε αν με κρίνεις για το τοτε και πετας το τώρα ,ούτε εγώ σου αξίζω" παρά να πεις κάτι τύπου"εσύ είσαι ανώτερη με άλλαξες δε θα σου κάνω τα ίδια κτλ" γιατί ετσι και πέφτεις στη λούπα να επιβεβαιώσεις πως έτρωγες εκεί που εφτυνες(που μόνο τιμητικό δε θα είναι)και θα παρακαλάς για συγχώρεση ενώ δεν της έκανες κάτι.Ουτε ψέμα είπες αν κατάλαβα καλά απλά απέκρυψες.Ζητα συγνώμη για αυτό αλλά ως εκεί.Ελπιζω να πάνε όλα καλά.
Scroll to top icon