ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2018 | 11:46

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας...

όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη μέχρι 6 χρόνια το πολύ, μπορεί να υπάρξει μέλλον; Αναφέρομαι για ηλικίες με μέσο όρο τα 30, άρα ο άνδρας να είναι 27-28 και η γυναίκα 32-33... ο άνδρας θα κοιτάξει να βρει κάποια μικρότερή του στην συνέχεια ή έχει να κάνει με τον χαρακτήρα;Είμαι σε αυτήν την ηλικία, 32-33 και οι άνδρες που γνωρίζω είναι κάτω των 30, αν και εγω θέλω 33-37 περίπου, με αποτέλεσμα να κολλάω να κάνω κάτι μαζί τους επειδή σκέφτομαι οτι θα είναι περιστασιακό και πως θα κοιτάνε τις μικρότερες. Μην πει κανάς έξυπνος οτι πολλοί θα με θέλουν σαν μεγαλύτερη για να τους μάθω κόλπα ή οτι η ''γριά'' κότα έχει το ζουμί...Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο και να χαλαρώσω χωρίς να είμαι τόσο κολλημένη;
13
 
 
 
 
σχόλια
Όλα είναι λαχείο: μπορεί να βρεις μικρότερο που να είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, όπως και μπορείς να βρεις μικρότερο που απλά σε βλέπει ως την ''έμπειρη δασκάλα'' για να μάθει όσα μάθει και να φύγει στη συνέχεια.
Στα 27-28 ο άλλος άνθρωπος ως ένα βαθμό είναι ώριμος και κατασταλαγμένος. Κι αν δεν είναι, έχουμε λαμπρά παραδείγματα μη ώριμων και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό να κοιτάς. Δεν έχετε κάποια διαφορά τρελή από άποψη ηλικίας. Τώρα να πέσεις σε κανένα ζαβό που νομίζει ότι θα γίνεις μέντοράς του ή γουατέβερ. Απλά είναι ζαβό. Όπως αντίστροφα κανείς δεν προβληματίζεται για το αν ένας 33χρονος πλησιάζει μια 27χρονη. Δεν ξέρω γιατί να προβληματίζεσαι εσύ.
Αν ζητάς σχέση τότε η ηλικία δεν είναι σίγουρα απλά ένας αριθμός.Θα έλεγα είναι αυτό που θα κρίνει την διάρκεια της σχέσης.Με κάποιο μικρότερο σου δεν θα μπορέσεις να συννενοηθείς σε πάρα πολλά θέματα ενώ με κάποιον συνομήλικο σου ή και λίγο μεγαλύτερο σίγουρα θα υπάρχει επικοινωνία πάνω απο το 90% το οποίο είναι και αυτό που θές σε μία σχέση.Έχω αρκετά προσωπικά βιώματα και πάντα αν έχω την δυνατότητα πρότιμω γυναίκες που έχουν την ίδια η και λίγο μεγαλύτερη ηλικία με εμένα.Αυτά και καλή τύχη σε ότι κάνεις !
Scroll to top icon