Επικίνδυνες εξελίξεις: Η Β. Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυραύλους της

Επικίνδυνες εξελίξεις: Η Β. Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυραύλους της Facebook Twitter
2

Επικίνδυνα ανεβαίνει η ένταση στην κορεατική χερσόνησο καθώς μετά την απόφαση της Ουάσιγκτον να στείλει πάνω από τη Βόρεια Κορέα αόρατα αεροσκάφη Stealth, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας, ανακοίνωσε ότι θέσει σε ετοιμότητα τους πυραύλους της.

Σύμφωνα με το BBC, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, μετέδωσε ότι  ηγέτης της χώρας Kim Jong-un έδωσε το οκ για τους πυραύλους σε συνάντηση αργά το βράδυ με κορυφαίους στρατηγούς.

«Ήρθε η ώρα για να τακτοποιήσουμε τους λογαριασμούς μας με τις ΗΠΑ», ανέφερε το πρακτορείο ως τελεσίγραφο προς τους Αμερικανούς.  

 

Επικίνδυνες εξελίξεις: Η Β. Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυραύλους της Facebook Twitter

Οι απειλές δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι βορειοκορεάτες στρατηγοί με σκληρή γλώσσα προειδοποίησαν ότι «αν οι ΗΠΑ κάνουν κάποια απερίσκεπτη κίνηση ο Λαϊκός Στρατός θα χτυπήσει ανελέητα το έδαφος των ΗΠΑ, στη Χαβάη», όπου βρίσκονται αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και όπου φτάνει το βεληνεκές των βορειοκορεατικών πυραύλων.

Από τις πλευρά τους οι ΗΠΑ που έχουν στείλει πάνω από τη Βόρεια Κορέα ήδη δύο αναγνωριστικά Stealth τόνισαν ότι είναι έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια