ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2018 | 14:50

Αυτό..

Διαβάζοντας χθες μια εξομολόγηση που έλεγε μια κοπέλα ότι αν χωρίσει με το αγόρι της θα πάει κατευθείαν στο επόμενο και χωρίς να θυμάμαι τι αλλο έγραφε μένοντας σ αυτή τη φράση και χωρίς να συμφωνώ απόλυτα θέλω να πω κάτι ότι ναι μεν μου φαίνεται λίγο κάπως όπως ειπώθηκε απ' την κοπέλα αλλά νομίζω ότι η ουσία είναι μια να μην επιμένεις και εμενεις σε κάτι το οποίο έχει τελειώσει ,δεν έχει νόημα - ουσία να είσαι χάλια ενώ ο άλλος είναι αλλού ..Δύσκολο το καταλαβαίνω αλλά δεν σου προσφέρει απόλυτως τίποτα να μένεις πίσω και να στεναχωριέσαι!!Move on ,λοιπόν!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν χωρίσεις όταν σου τελειώσει και είσαι γενικότερα εντάξει μέσα στη σχέση χωρίς απιστίες, είναι εντάξει. Αλλά ούτε το άλλο μ' αρέσει- προσωπικά- που ενώ κάποιος δεν θέλει πλέον τον άλλον περιμένει απλά να βρει κάποιο άλλο άτομο για να χωρίσει. Ακυρώνει την όποια καλή του συμπεριφορά κάτι τέτοιο.
Εξαρτάται από το χαρακτήρα του κάθε άντρα και της κάθε γυναίκας. Αν η σχέση ήταν σοβαρή και υπήρξε χωρισμός, θέλει κάποιο καιρό να επουλωθούν οι πληγές και μετά να ξεκινήσει μία καινούργια γνωριμία. Ειδικά αν υπήρχε πολύ συναίσθημα και η πρώτη αγάπη που για εμάς τις γυναίκες μας σημαδεύει ιδιαίτερα. Μερικοί/μερικές αλλάζουν συνεχώς συντρόφους για να ξεχάσουν ή πολύ απλά για να κάνουν σεξ και όχι σχέση. Προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω σεξ με κάποιον που δεν αγαπώ και φυσικά δεν θα πήγαινα αμέσως σε μια καινούργια σχέση αν δεν ένιωθα έτοιμη.
Συμφωνα με την δική μου ηθική δεν ειναι καθόλου λάθος να προχωρήσεις αμέσως. Λάθος ας πούμε είναι να κερατώσεις,ή να χρησιμοποιήσεις μια νέα σχέση με σκοπό να ξεπεράσεις την παλιά που μέσα σου δεν έχει τελειώσει.
Δεν πιστεύω στο μείνε τους "τόσους" μήνες μόνος/μόνη σου για να φανεί πως τιμήσετε την τότε σχέση σου, αλλά θα πιστεύω στην καθαρότητα των πραγμάτων. Δηλαδή δεν μπορείς να είσαι με εναν άνθρωπο για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και την επόμενη εβδομάδα να σου έχει φύγει το συναίσθημα και η σκέψη σου για αυτόν τον άνθρωπο, θεωρώ πως θα μιλάμε για κορόιδια του εαυτού μας αλλά και ένα άλλου ατόμου. Υπάρχει βεβαίως η περίπτωση να εχεις ήδη επιλέξει ένα άλλο άτομο που θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας ενώ υπάρχεις μέσα σε μια άλλη σχέση. Δεν είναι καλό ούτε να κλαιγεσαι και να μοιρολόγας για έναν χαμένο έρωτα αλλά δεν είναι κακό να στεναχωρηθουμε, να κάνουμε ανασκόπηση, να δούμε τον εαυτό μας ξανά ως μονάδα και να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις για εμάς για το μέλλον μας.
Scroll to top icon