ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2018 | 18:09

Και τώρα τι κάνω;

Ένα απόγευμα που άραζα στο μπαλκόνι μου είδα στο μπαλκόνι της εταιρείας απέναντι να καπνίζει μια γυναίκα όνειρο. Κάθε απόγευμα στηνόμουν μπας και την πετύχω να μου φτιάξει τη μέρα. Με τον καιρό έμαθα το ωράριο της, περίπου τι ώρα βγαίνει για τσιγάρο κλπ. Ξεροστάλιαζα στο μπαλκόνι τις ώρες που ήμουν σπίτι. Κάθε φορά που την έβλεπα αναρωτιόμουν αν υπάρχει στ' αλήθεια ή τη φαντάζομαι. Έψαχνα τρόπο να την προσεγγίσω και τελικά τον βρήκα. Άρχισα να βγάζω τον σκύλο βόλτα την ώρα που σχόλαγε. Της χαμογελούσα, μου χαμογελούσε και αυτή μέχρι που ένα βράδυ μιλήσαμε χάρη στο σκυλάκι μου. Από κοντά δεν ηταν απλα όνειρο αλλά γυναίκα φαντασίωση. Γλυκιά...χαμογελαστή...όμορφη...και εγώ...επίσημα ερωτευμένος. Έδειξε να ενδιαφέρεται και αυτή οπότε βρήκα το θάρρος και της ζήτησα να βγούμε. Ακόμα δεν πιστεύω οτι αυτη η γυναίκα δέχτηκε να βγει μαζί μου! Πήγαμε για φαγητό, μετά παγωτό, μετά φιλί και μετα έχασα το μυαλό μου. Το έχω χάσει! Έφυγα για λίγες μέρες επαγγελματικό ταξίδι και έχω τρελαθεί που δεν την βλέπω. Έχουμε κανονίσει όταν γυρίσω να ξαναβγούμε. Ανυπομονώ...ΑΛΛΑ...δεν της έχω πει κάτι σημαντικό και δεν ξέρω πως να το κάνω. Έχω σε εκκρεμότητα μια εξ' αποστάσεως σχέση. Από καιρό έχουμε συζητήσει οτι δεν πάει άλλο και δε βγάζει πουθενά αλλά συμφωνήσαμε να το συζητήσουμε ψύχραιμα μέσα Ιουνίου που θα έρθει στην Ελλάδα. Θα το λήξω έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα από το αν θα παει καλά με την γυναίκα των ονείρων μου ΑΛΛΑ δεν ξέρω αν πρέπει να την ενημερώσω για αυτή την εκκρεμότητα και φυσικά τρέμω για το τι μπορεί να στραβώσει τις μέρες που θα φιλοξενώ την πρώην. Φοβάμαι οτι κάτι θα συμβεί και θα την ξενερώσω. Οτι μπορεί να την δει στο μπαλκόνι μου ας πούμε. Δε θέλω να πιστεύει ότι χώρισα εξ αιτίας της ούτε να με θεωρεί άπιστο ή ψεύτη. Πως να το χειριστώ; Δεν ξέρω... Το μόνο που ξέρω είναι οτι είμαι τρελαμένος μαζί της και τρέμω μην τη χάσω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λήξτο εξ αποστάσεως. Πιασε τη νέα και πες της ότι ήσουν σε σχέση όταν τη γνώρισες, αλλά όχι πια. Παίξε αν χρειαστεί λίγο με το χρόνο, δεν έχει τόση σημασία όση νομίζεις εσύ ή αυτή.Οταν έρθει η εξ αποστάσεως σχέση, πες στη νέα γκόμενα ότι οφείλεις να πιεις ένα καφέ με την πρώην για κάποιες οριστικές εξηγήσεις.
Η γνώμη μου είναι, να είσαι ειλικρινής απέναντι στην κοπέλα που διατηρείτε σχέση εξ αποστάσεως. Λίγη σημασία έχει αν θα τη χωρίσεις από κοντά ή από μακριά, σημασία έχει να είσαι εντάξει μαζί της. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι και εντάξει απέναντι στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει, και θα ευχαριστηθείς κάθε στιγμή μαζί της! Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Μια χαρα το πηγαινες στην αρχη και μετα πετας για την σχεση εξ'αποστασως και με χαλασες. Τοσο καιρο φλερταρεις με αλλη αλλα δεν χωριζεις γιατι δεν εισαι και σιγουρος αν θα σου κατσει η καινουργια, να χεις και την καβατζα αν δεν ενεδιαφερεται τελικα. Επρεπε να το χες ληξει ηδη...
Θες να χωρίσεις γιατί όντως δεν τραβάει η παλιά σχέση ή επειδή είσαι ενθουσιασμενος ? Αν είναι το δεύτερο σκέψου καλά πριν πάρεις την απόφαση του χωρισμού. Αν τλκ καταλήξεις ότι θες να χωρίσεις δεν θα μου φαινόταν καλή ιδέα να φιλοξενήσεις την πρώην σου. Είναι λίγο ρίσκο ειδικά αφού μένεις φάτσα φορά από τη δουλειά της άλλης. Δεν μπορείτε να βγείτε έξω να μιλήσετε ? Υποθέτω ότι η κοπέλα δεν θα έχει κάπου αλλού να μείνει. Επομένως ή ξεκαθαρίζεις τα πράγματα πριν έρθει Ελλάδα ή το ρισκαρεις. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να πεις την αλήθεια στην τωρινή σου γνωριμία. Ρίσκο είναι. Μπορεί να ξενερώσει ή να μην σε εμπιστεύεται μετά. Ίσως μια ιδέα θα ήταν να κρατήσεις λίγο σε αναμονή την καινούργια, όχι φτύσιμο βέβαια, μέχρι να ξεκαθαρίσεις με την πρώην. Τι να πω. Μπέρδεμα. Καλή φώτιση :)
Scroll to top icon