ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2018 | 23:16

Θα ήθελα βοήθεια

Καλησπέρα είμαι 24 χρόνων και μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ο πατέρας μου χτυπούσε εμένα, τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το θέμα. Η όλη κατάσταση έχει σταματήσει μιας και οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 18 αλλά όλα αυτά που έζησα δεν μπορώ να τα ξεπεράσω και νομίζω μου δημιουργούν προβλήματα στη σχέση μου. Προσπαθώ πολύ να μην γίνω σαν εκείνον απλά νομίζω ότι χρειάζομαι μια ψυχολογική υποστήριξη αλλά λόγω οικονομικών είναι πολύ δύσκολο. Γνωρίζει κάποιος κάποιον σύλλογο στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ η οτιδήποτε τέτοιο? Και για να προλάβω ίσως κάποια σχόλια δεν πήγα νωρίτερα επειδή πίστευα ότι μπορούσα να το διαχειριστώ μόνος κάτι που έχω καταλάβει πως δεν γίνεται και ξέρω ότι έχω κάνει λάθος που δεν έχω κάνει τόσο καιρό αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ! Ευχαριστώ πολύ
3
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν σε αρκετούς δήμους τα κέντρα ψυχικής υγείας, όπου παρέχεται ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη (και ίσως και άλλα πράγματα που μου διαφεύγουν).. Απλά καλύτερα πήγαινε ρώτα από κοντά αν δεις οτι το τηλ που βρήκες στο ιντερνετ δεν απαντάει κάποιος ή δεν υπάρχει πλέον. ( το λέω γιατί μου έχει τύχει).
https://frapress.gr/2015/05/grammes-ipostirixis/ Εδώ έχει μερικές γραμμές υποστήριξης που μπορεί λογικά να σου κάνουν παραπομπές πιο χρήσιμες. Απλά να θυμάσαι να επιμείνεις ίσως στα τηλεφωνήματα που κάνεις γιατί δυστυχώς δεν απαντούν όλοι και αμέσως. Καλή τύχη και μπράβο σου που το ψάχνεις.
Περασα ακριβως τα ιδια με σενα.Ιδιος αν δεν το θελησεις δε γινεσαι.Να το ξερεις.Καποιες συμπεριφορες και χαρακτηριστικα δε σε κανουν ιδιο με το πατερα σου μη σε μπερδευει αυτο οπως μπερδευε εμενα.Ειναι κατι που λεγεται dna.Ακομα κ να σ πουν σε μια στιγμη τσακωμου οτι εισαι ιδιος ο πατερας σου δεν ισχυει.Να το ξερεις.Να στηριζεις τη Μανα σου και να την ευχαριστεις καθημερινα.Επισης οι ψυχολογοι συμβουλευουν.εμεις ειμαστε αυτοι που λυνουμε τα προβληματα μας στην τελικη.Καλο κουραγιο γιατι το περασα και γω και τωρα π θυμαμαι γελαω που αναρωτιωμουν βλακειες.Αυτο θα κανεις κ συ μολις καταλαβεις οτι μπορει να εισαι γιος του αλλα δεν εχετε καμια σχεση σαν ανθρωποι.
Scroll to top icon