ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2018 | 21:43

"Προβληματα" που εχω και γω..

Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με κατι.Εχοντας χασει 17 κιλα μεχρι στιγμης βρισκομαι πλεον στα 69 και εχω υψος 1.70.Συμφωνα με την ζυγαρια θα επρεπε να χασω καποια κιλακια ακομα αλλα οι περισσοτεροι μου λενε οτι ειμαι στα φυσιολογικα μου τωρα.Εγω ειμαι μεν ικανοποιημενη γιατι πιστευω οτι εχει βοηθησει και η γυμναστικη (βεβαια υπαρχουν καποιες περιοχες που χρειαζονται δουλιτσα).Το θεμα τωρα ειναι να χαλαρωσω λιγακι και να χασω τα υπολοιπα σιγα σιγα η να κανω παλι τις υπερβολες μου για να φτασω επιτελους εκει που θελω;Η αληθεια ειναι πως πλεον δεν μου εχει κολλησει μονο και μονο γιατι θελω να χασω τα κιλα αλλα οταν τρωω λιγο παραπανω(δηλαδη ας πουμε φυσιολογικα) νιωθω οτι αφηνω τον ευατο μου να χαλαρωσει, οτι σταματαω να προσπαθω, οτι ξαναγινομαι λαιμαργη κλπ κλπ. Και αυτο με εκνευριζει και με απογοητευει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ώριμη απάντηση είναι πως μετά από δίαιτα έχεις καταλάβει ότι η απώλεια κιλών έγινε για να αποκτήσεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες.Η ανώριμη είναι , τώρα που το πήρες απόφαση να χάσεις 2-3 ακόμη για να έχεις "απόθεμα".Ως παχουλο-κομψή συμβουλές τύπου "αυτά είναι συνάρτηση ύψους - βάρους", και "εξαρτάται από το λίπος σου", αρνούμαι να τις δώσω!Πεινασμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε!
Πιστεύω ότι δεν θα βοηθήσει αν κάνεις υπερβολές και δεν τρως τίποτα γιατί όσο γρήγορα τα χάσεις τόσο γρήγορα θα τα ξαναβάλεις οπότε δεν είναι η λύση αυτό. Η λύση είναι να τα χάσεις σιγά-σιγά και απλά να ελέγχεις ποσο τρως .
Δεν μετράνε μόνο τα κιλά , μετράει και το λίπος , αν έχεις μυς κλπ . Ένα άτομο 69 κιλών που γυμνάζεται φαίνεται πιο αδύνατος από ένα άτομο που δεν γυμνάζεται καθόλου στα 69 κιλά... Το θέμα δεν είναι να χάσεις τα κιλά ,το θέμα είναι να αντιμετωπίσεις τη λαιμαργία , ναι αν θες φτάνεις εκεί που θες αλλά αργά ή γρήγορα θα τα ξαναπάρεις . Τώρα βελτίωσε τη ψυχική σου υγεία
Scroll to top icon