ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2018 | 02:37

Κραταει χρονια ..

Μετα απο 4 χρονια που ειμασταν μαζι,μετα απο τοσα ονειρα τοσους καυγαδες,πισωγυρισματα,ραντεβου κρυφα σπο ολους...Τοση αγαπη...τοσα κλαματα...απανωτα λαθη και οι δυο...μετα απο 4 μηνες που σου εκανα την ζωη δυσκολη με το κωλοπεισμα μου και δεν γυριζα..γυρισες παλι σε αυτην που σε "ηρεμουσε" και δεν σε ελεγε ουτε ρε..οπως μου ελεγες ... Και αρραβωνιαστηκες και ολοι μου λενε τι σου εβρισκα...ομως εγω ξερω τι σου εβρισκα και τι σου βρισκω ακομα.Μονο εσυ με διεκδικουσες με αυτην την τρελα σου και με τα ολα σου...Τωρα με βλεπεις και παιρνεις τηλ.και με βριζεις ...συγνωμη που σε πληγωσα ...ευχομαι να με συγχωρεσεις και να γυρισεις παλι οπως τοτε...και αυτη την φορα θα σε συγχωρησω,γιατι το ενιωθα καθε φορα το ποσο με αγαπας..να προσεχεις ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν εχει τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση και γυρισει, νομιζοντας οτι πραγματικα αξιζει να τροφοδοτει τον εγωισμο και τις ανασφαλειες σου τοτε καλα του κανεις!!
Scroll to top icon