ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2018 | 09:12

Δεν αντέχω άλλο τον στρατό!

Δεν αντέχω άλλο στον στρατό και η αναβολή δεν είναι λύση γιατι πρέπει να τελειώσω με αυτή την υποχρέωση και να αρχίζω να δουλεύω καθώς έχω γίνει 28 χρονών. Αρχικά βλέπω αρκετά το πως περνάνε οι έξω και θέλω και εγώ! Δεν είμαι άνθρωπος που μπορείς να τον κλείσεις σε μερικά τετραγωνικά, θέλω να ΖΉΣΩ, έχω κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν και δεν έζησα όσα θα ήθελα ακριβώς στις προηγούμενες ηλικίες. Χρειάζομαι πραγματικές συμβουλές για το πως να την παλέψω εδώ μέσα! Έχω κάνει κάποιους φίλους παρ όλα αυτά εγώ θέλω να φύγω να πάρω την κοπέλα μου να πάμε ένα ταξίδι σε μια παραλία να δω φίλους και γνωστούς ακόμα και τους γονείς μου πεθυμησα! Επιπλέον γίνομαι αχάριστος είμαι σχεδόν μια ώρα έξω από την πόλη μου παρ όλα αυτά δεν μπορώ να πηγαίνω συχνά, έχουμε την λεγόμενη εμπλοκή και οι εξοδουχοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενώ τα βύσματα περνούν κάθε τρεις και λίγο 15 μέρες και 20 άδεια και έτσι το βάρος πέφτει σε εμάς! Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι με δημιουργεί άγχος το γεγονός ότι πέφτουν βροχή οι φυλακές από τον ταξιαρχο και έτσι με όλη αυτή την κατάσταση νιώθω συνεχώς να πνίγομαι... Άλλοι 6 μήνες πώς θα περάσουν ? Έχουν περάσει οι 3 μήνες και μου φαίνεται αιώνας!
5
 
 
 
 
σχόλια
Προσφατα απολυθηκα,ακομα και οι τελευταιες 11 μερες οταν γυρισα απο αδεια δεν περνουσαν με τιποτα,επεσα πανω σε εμπλοκη καθε μερα υπηρεσιες,στα 3κσ ημουν εξοδουχος μονο (εκει που ημουν δεν παλιωνες ποτε....).Ετσι ηταν η σειρα μου (Ε εσσο) οι περισσοτεροι ηταν μεγαλοι σε ηλικια και ηταν ξενερωμενοι που αφησαν δουλιες και τις ζωες τους για να μπουν στρατο (τελικα ειναι πολυ κακο να μπαινεις σε μεγαλη ηλικια στρατο).Εγω ευτυχως τα πηρα ολα με την σειρα και ηταν καπως καλυτερα,μπηκα στα 22 αφου τελειωσα με τη σχολη.Τωρα για να περασουν οι μερες γρηγορα,μην μετρας τις μερες απο τωρα το βασικοτερο,ξερω δεν γινεται γιατι καθε μερα το ακους απο σειρες σου που μετραν μερες απλα μην το σκεφτεσαι πολυ.Εγω ειχα φρικαρει και ειχε πεσει η ψυχολογια στο πατωμα οταν εφτασα στα μισα της θητειας και ηξερα οτι εχω αλλο τοσο,αλλα οσο περνουσαν οι μερες και ειχα μπει σε μια ρουτινα το ειχα παρει αποφαση και το ειχα ξεπερασει.Βρες καλα ατομα να κανετε παρεα στις εξοδους και μεσα να περναει ευχαριστα η ωρα.Κρατα αδειες να τις παρεις στο τελος,παρε το πολυ 2-4 μερες δικες σου γιατι αν παιρνεις συχνα βγαινεις απο την ρουτινα και οταν γυρνας μετα μεσα εισαι ρακος,δεν εχεις ορεξη να μιλησεις σε κανεναν και σε παιρνει απο κατω παλι ασε που στο τελος μετα θα βλεπεις ολοι να φευγουν με αδεια 10-15 μερες να γυρναν για να απολυθουν και εσυ δεν θα εχεις για να φυγεις αν τις παρεις απο νωρις.Κρατατες γιατι ο τελευταιος μηνας ειναι ο χειροτερος να ξερεις,καθε μερα κοιτουσα απο 3-4 φορες το λελεμετρο λες και θα αλλαζε τιποτα! χΔΕγω προσωπικα παρατηρησα οτι πιο ευκολα περνουσαν οι μερες οταν ειχα να παω σπιτι 1 μηνα και πανω παρα οταν πηγαινα 1 φορα την εβδομαδα ή με αδεια.Οσο για τις φυλακες αστα φιλε μου,απο τα 110κσ ημουν με 20 μερες φυλακη και αν ξαναεβγαινα αναφορα μοιρας θα με εδιωχναν απο ειδικες δυναμεις (μου το ειπε ο ιδιος ο διοικητης και το εννοουσε),δεν φανταζεσαι με τι αγχος εκανα τις υπηρεσιες μου για να μην φαω αλλη φυλακη και κοντεψα να φαω αρκετες φορες μετα απο φταιξιμο αλλουνου.Γιαυτο προσεχε με τις φυλακες να εισαι τυπικος,μην καπνιζεις και το κυριοτερο μην κοιμασαι σε ωρα υπηρεσιας,αν δεν κανεις αυτα τα δυο και εισαι λιγο τυπικος δεν θα εχεις θεμα.Αμα αρχισεις να βγαινεις αναφορα λοχου και μοιρας και τρως φυλακες εκει να δεις μετα τι ψυχολογια θα εχεις,θα κοντευεις να τρελαθεις απο το αγχος και τα νευρα.Γιαυτο λοιπον παρτο αποφαση οτι η ζωη σου θα ειναι ετσι για αλλους 6 μηνες και μην φρικαρεις τοσο,οι φιλοι σου εκει μεσα θα σου δινουν δυναμη και θα βοηθισουν πολυ σε ολη την κατασταση που επικρατει για να περασει καλυτερα η θητεια.Καλη θητεια να εχεις! :)
Γαμησε τα φιλε. Εγω ημουν Κυπρο,με πηγαινε 2-1 και μολις γυρισα για τις τελευταιες μερες σε μοναδα στην Ελλαδα, σε 12 μερες εκανα 9 θαλαμοφυλικια. Και δεν μπορουσα να παρω διανυκτερευση, επειδη εμενα μακρια απο το σπιτι μου
Ετσι και εγω,Δραμα ημουν με 11 μερες γυρισα οι 8 ηταν υπηρεσια και τις υπηρεσιες τις εβγαλε λοχαγος του πρωτου γραφειου για ολους τους λοχους γιατι γινοταν ενας χαμος.Ημουν απο τους λιγους τυχερους που τσιμπησα καλα νουμερα πρωτα και δευτερα τελειως τυχαια οι αλλοι αστο εβλεπες Ε εσσο να κανει μονο τριτα τεταρτα και ΣΤ και Α να κανουν πρωτα.Η μαλακια ηταν οτι δεν μπορουσες να κανεις τιποτα ουτε να κανονισεις με τον γραφεα σου να σε βολεψει,απλα τσιμπουσες κωλονουνερα και οτι ναναι υπηρεσιες.
Είσαι μόνο τρεις μηνες μέσα.Μην περιμένεις να έχεις εξόδους ακόμη.Σε λίγο όμως που θα φύγει η προηγούμενη σειρά θα σε πηγαίνει όλο έξω.Εμένα προς το τέλος είχε τύχει να με πηγαίνει μέχρι και μια βδομάδα έξω.Το πως θα βγαίνεις είναι θέμα σειράς και όχι απαραίτητα βύσματος.Το καλοκαίρι τρως πάντα εμπλοκή γιατί δεν μπαίνει νέα σειρά.Δέν είναι κάτι τραγικό.Σε λίγο θα βαριέσαι να είσαι όλο έξω.
Scroll to top icon