ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2018 | 17:20

Νιάτα..

ειμαι 24 και δεν το αντεχω..θελω να γυρισω στα 15 και να ξαναζησω ετσι δεν μπορω που πρεπει να δουλευω να μετραω συνεχια τα λεφτα για νοικια λογαριασμους φαγητα για ολα..και χρονο οταν εχω δεν εχω το κουραγιο να βγω να περασω καλα..το ξερω λεω χαζομαρες ο ανθρωπος πρεπει να εξελισετε αλλα νομζω πως δεν αντεχω την ενηλικη ζωη ..πραγματικα δεν περναω καλα..βλεπω τους γυρω μου που δουλευουν βγαινουν παρταρουν και δεν ξερω πραγματικα τι παει λαθος με μενα και δεν μπορω να τα συνδιασω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Συνήθως οι άνθρωποι δε μιλάνε για αυτά οπότε εγώ κατανοώ το "σοκ". Στα 25 είναι το πρώτο δυνατό κύμα της ενηλικίωσης γιατί έχεις αρχίσει να εργάζεσαι και να αισθάνεσαι σωματική κόπωση ενώ προπαθείς να φέρεις βόλτα τις άλλες υποχρεώσεις (σπίτι, ψώνια, μαγείρεμα, κοινωνική ζωή, κτλ.). Δυστυχώς τα πράγματα συνήθως χειροτερεύουν όσο μεγαλώνεις. Θα προστίθενται προβλήματα υγείας δικά σου, η κόπωση θα είναι πάντα εκεί γιατί θα εργάζεσαι, θα τρέχεις για τις υποχρεώσεις και συνήθως προστίθενται κι άλλα άτομα υπό την ευθύνη σου σιγά σιγά (άρρωστοι γονείς και συγγενείς, σύζυγοι, παιδιά). Πολλά από τα προβλήματα λύνονται πραγματικά με χρήματα (π.χ. πρσλαμβάνεις κάποιον να σου καθαρίζει το σπίτι, να σου κρατάει τα παιδιά, να μαγγειρεύει, άμα σου χαλάσει ένα δόντι πας αμέσως στον οδοντίατρο και δε μαζεύεις 6 μήνες λεφτά για να το φτιάξεις, και ούτω καθεξής). Αλλά πόσοι από εμάς έχουμε την οικονομική άνεση; Οι περισσότεροι είναι μεροδούλι μεροφάι. Κουράγιο και βρες κάποιο πράγμα να σε ευχαριστεί γιατί οι επιλογές σου είναι στην τελική δύο, ή επιβίωση ή θάνατος.
Ο καθένα ςβιώνει το χαστούκι της ενηλικίωσης διοαφορετικά και στον χρόνο του. Αυτοί που το εκλαμβάνουν ως χάδι θα το νιώσουν αλλιώς και αργότερα. Είμαι στα 29 και όχι μόνο νιώθω πάνω κάτω έτσι αλλά και πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας.Δε νομίζω πως υπάρχει χρυσή συμβουλή πάντως. Κράτα γερά και προσπάθησε να βρεις ικανοποιητικές ισορροπίες. Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο:)
Scroll to top icon