ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2018 | 10:28

Μικρός και μεγάλος.

Ο μικρός, ηλικίες 20+, δεν έχει το μυαλό του στο κεφάλι του, ψάχνει να βρει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορεί με περισσότερες γυναίκες και αν είναι με κάποια λίγο μεγαλύτερη, δεν εννοώ στην ηλικία της μαμάς του, θέλει να του μάθει κόλπα.Ο μεγάλος, ηλικίες 30+, είναι πιο κατασταλαγμένος, ίσως και να έχει ζήσει όλα όσα θέλει χωρίς να έχει απωθημένα και γενικά ίσως να μην παίζει το μάτι του δεξιά-αριστερά αφού έχει χορτάσει απο τις νεαρές κορασίδες όταν ήταν μικρότερος.Ξέρω οτι αυτό εκφράζει μια τεράστια ηλιθιότητα επειδή μπορεί να υπάρχει κάποιος πιστός άνδρας απο τα 20 του και κάποιος άλλος να φτάσει στα βαθιά γεράματα και να είναι άπιστος. Είναι κάτι που το λέω συνέχεια στον εαυτό μου επειδή έχω κόλλημα με τους μικρότερους.Πριν μερικές μέρες έκανα μια εξομολόγηση που έγραφα οτι με πλησιάζουν σχεδόν αποκλειστικά οι μικρότεροί μου. Είμαι 32-33 και βλέπω οτι περισσότερες κινήσεις κάνουν άτομα 27-28 χρονών σε αντίθεση με ελεύθερους άνδρες απο 35+ που δεν κάνουν τίποτα. Έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον μικρότερό μου και όταν μου είπε την ηλικία του είχα μείνει κόκκαλο επειδή εγω φαινόμουν μικρότερή του αλλά στην πραγματικότητα ήταν αυτός μικρότερος. Η αλήθεια είναι οτι και εγω φαίνομαι για 28-29 το πολύ και έτσι τραβάω αυτές τις ηλικίες...Αλλά τώρα σκέφτομαι και κάτι ακόμα:μηπως οι 35+ δεν κάνουν κίνηση προς εμένα επειδή με βλέπουν σαν κοριτσάκι ενώ αυτοί ψάχνουν γυναίκες και για αυτόν τον λόγο τραβάω τους μικρότερους; Μήπως δεν φταίει το οτι μικροδείχνω απλώς αλλά το ότι δεν είμαι ακόμα γυναίκα; Και ποια είναι η γυναίκα; Αυτή που όλη την ώρα είναι με τα 10ποντα; και εγω ντύνομαι θηλυκά και όμορφα.... Αλλά πραγματικά δεν ξέρω!Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε, αν όντως έχω ηλίθιες απόψεις και αποφεύγω τους μικρούς για το ενδεχόμενο απιστίας ή αν έχω μια λογική βάση.
6
 
 
 
 
σχόλια
'Ολη σου η έγνοια είναι να μην κερατωθείς. Επομένως θα κερατωθείς νομοτελειακά. Επειδή σκέπτεσαι εντελώς λάθος. Προσπαθησε να εστιάσεις στο τι ΕΣΥ θέλεις και ψάχνεις κι όχι στο τι θα κάνει ή δεν θα κάνει ο άλλος. Δεν υπάρχουν συνταγολόγια.
Διαβάζοντας την εξομολόγηση, νόμιζα ότι την έχει γράψει ένα άτομο μικρότερο των δεκαοχτώ ετών. Σου λέει κάτι αυτό; Σκέψου λίγο περισσότερο και μην τα ¨τσουβαλιάζεις¨ όλα.
Είμαι 19 φαινόμαι 16 μου την πέφτουν 25χρονοι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.... Αν με ρωτάγες θεωρητικά πάντα θα προτιμούσα κάποιον στα 25 από ότι στην ηλικία μου γιατί έχει κάποια εμπειρία. Όταν έχεις εμπειρία αλλά δεν την έχεις αφομοιώσει είσαι ηλίθιος και όταν δεν έχεις εμπειρία αλλά κάνεις λάθη είσαι σκέτο ανώριμος . Σε αυτά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το κέρατο. Και ένα 10 χρόνο παιδί να ρωτήσεις, θα σου πει ότι είναι λάθος, άρα δεν υπάρχει δικαιολογία που να σχετίζεται με την ηλικία. Οποίος θέλει ελευθερία να μην κάνει σχέση.
Επίσης συμφωνώ με Φουρ.Εισαι σε "επικίνδυνη ηλικία" γάμου. Οι μικροί θελουν να περασουν καλα με μια κατα τεκμήριο ηλικίας εμπειρη γυναικα (ή μια συνομήλικη, αν μικροδειχνεις), οι 30+ που γνωριζεις δεν ψαχνουν για γαμο. Αυτά.
Ξεκίνα από το ότι όλος ο συλλογισμός σου είναι λάθος, καθώς η ηλικία δεν είναι ΠΟΤΕ δείκτης ωριμότητας ενός ανθρώπου, ούτε προϋπόθεση του χαρακτήρα που έχει. Αν και οφείλω να παρατηρήσω ότι επικεντρώνεσαι στα θέματα εμφάνισης και απιστίας, ως επί το πλείστον. Βλέπεις το λάθος; Μήπως η ίδια δεν είσαι αρκετά ώριμη να δεις πιο ολοκληρωμένα έναν άνθρωπο;
Scroll to top icon