ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2018 | 22:43

:(

Πεθανε το σκυλακι μου.Μου φαινεται τοσο παραξενο που οταν ανοιγω την πορτα δεν ερχεται στα ποδια μου.Το μεσημερι ξεχαστηκα και πηγα να του βαλω τροφη.Ρε παιδια μενω μονη μου και το σπιτι φαινεται τοσο αδειο...Δεν θελω να μασω τα πραγματακια του.Αα και πλεον θα πρεπει να βαζω ξυπνητηρι το πρωι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η σκυλίτσα μου είναι 12 χρονών και την έχω από όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ, πως θα είναι να την χάσω, όλες μου η παιδικές αναμνήσεις είναι συνδεδεμένες μαζί της. Στην θέση σου θα επισκεπτόμουν μία φιλοζωική ή θα έπαιρνα κάποιο αδέσποτο σκυλάκι ακριβώς, όπως περιμαζέψαμε πριν 11 χρόνια το δικό μου. Μόνο όσοι έχουν ως κατοικίδιο πρώην αδέσποτο σκύλο μπορούν να κατανοήσουν τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα και πόσο αγάπη και ευγνωμοσύνη δείχνουν.
Συνυπογραφω αυτο που λες για τα αδεσποτα! Εχω και εγω μια σκυλίτσα 11 χρονων και ειμαι προετοιμασμενος μπορω να πω για τυχόν απώλεια! Παιδιά όσο και να πονάει εφόσον το σκυλι εκανε τον κυκλο της ζωης του και εφτασε μεχρι τα 14-15 που συνηθως ζουν, τοτε λες οτι έζησε ολα του τα χρόνια (και δεν εφυγε μικροτερο απο καποια αρρώστια ή ατυχημα) και τωρα ηρθε η ωρα να απελευθερωθει η ψυχη του απο το σωμα του (αυτο το πιστεύω και για τους ανθρωπους) και τωρα ειναι ελεύθερο να τρέξει σε λιβάδια μαζι με αλλα σκυλια χωρις πονους και εγνοιες! Εγω που ειχα και αλλο σκυλακι παλιότερα λεω κιολας οτι θα παει να κάνει παρέα μεχρι καποια στιγμη στο μακρινό μελλον να παμε να τα συναντήσουμε...
ειναι πολυ δυσκολη και ασχημη κατασταση η απωλεια ενος ζωου που συντροφευει και γεμιζει την καθημερινοτητα μας,σε καταλαβαινω.θα συνηθισεις την απωλεια σταδιακα.συμβουλη μιυ να μαζεψεις τα πραγματα και να κρατησεις κατι μεμονωμενο με συναισθματικη αξια στον χωρο.και πιστευω πως καποια στιγμη θα παρεις ενα αλλο.νομιζω ο πιο ομορφος τροπος να τιμησεις οσα σου εδωσε ενα σκυλι ειναι να προσφερεις αγαπη σε ενα αλλο.κ αμα παρεις την αποφαση να υιοθετησεις μην αγορασεις,ναι?
Scroll to top icon