ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2018 | 12:30

κομπλεξ τελος

Λοιπόν αυτή είναι μία απάντηση σε όσους παραπονιούνται για την εμφάνιση τους.Θα σας πω κατι και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.Δεν έχει σημασία αν είστε όμορφοι άσχημοι κοντοί χοντρόι λεπτοί αν έχετε κυταρίτιδα ή κοιλιτσα!είστε άνθρωποι και δεν ζείτε σε έναν ψεύτικο κόσμο σαν αυτον που προβάλλουν τα ΜΜΕ με τους τύπους με τους κοιλιακούς και τις γκομενάρες με τα ψηλά πόδια. Θα ακουστεί κλισέ αλλά αποτελεί πραγματικότητα όλοι είμαστε όμορφοι και όλοι αξίζουμε ανεξαρτήτως εμφάνισης, την μέγιστη σημασία την έχει ο χαρακτήρας εκεί να επενδύετε αφήστε λοιπόν τις δίαιτες και τα κλαψουρίσματα (δεν σας λέω να πἀτε να φάτε τον άμπακο) ζήστε έτσι όπως είστε.Μοναδική προυπόθεση να είστε καλοί άνθρωποι,αφήστε τα κόμπλεξ που σας δημηούργησαν οι εποχές τα σόσιαλ και η κοινωνία που ζει με λανθασμένα πρότυπα,αλλάξτε τον κόσμο!Αγαπήστε εσάς και τους γύρω σας.Εκεί έξω υπάρχει κάποιος για σας,σας περιμένει και εσείς μιζεριάζετε!Το μυστικό είναι να μην πας στον κούκλο που έχει καβαλήσει το καλάμι επειδή έτυχε ο θεός να τον πασπαλήσει μελίγη χρυσόσκονη.Πηγαίντε στον ανασφαλή τύπο που έχει τόσα πολλά να δείξει αλλά διστάζει και αυτός ειναι ενδιαφέρον τύπος,ίσως πιο ενδιαφέρον απο τους ψευτικοκλαρινογαμπρους κουλ που νομίζουν ότι ειναι κάτι ουάου!Εν κατακλείδι θέλω να καταλήξω στο ότι η μαγεία δεν βρίσκεται πάντα σε μία ωραία εικόνα,μαγεία υπάρχει παντού αρκεί να την ψάξεις και αλλού!!
11
 
 
 
 
σχόλια
"Μην πας στον κούκλο τον πασπαλισμένο με χρυσόσκονη κι έλα σε μένα τον ανασφαλή που γράφω εξομολογήσεις για τον (απροσδιόριστο) χαρακτήρα μπας και σταυρώσω γκόμενα που έχω να βρω από την εποχή του Πλειστόκαινου."Gotcha!
Για πρώτη φορά το γράφει εντελώς ξεκάθαρα! Εντυπωσιακό. Το κάνει νια νια για να το καταλάβουν κι οι ζαβές στις οποίες κι απευθύνεται. Έχει απελπιστεί τόσον καιρό φαίνεται.
Το θέμα είναι το ίδιο άτομο που εκφράζεται έτσι για το γούστο των άλλων, απευθύνεται άραγε σε ανάλογα κυβικά; Γιατί παραδόξως συνήθως το αντίθετο συμβαίνει.Και μήπως τελικά είναι προτροπή και ευσεβής πόθος ενός ανασφαλούς ατόμου να αποκτήσει κοινό, έστω και κοπελίτσες με κυτταρίτιδα βρε αδερφέ, προκειμένου να νιώσει οτι μετράει κι οτι ενδεχομένως κάποια στιγμή να κάτσει κάτι "καλύτερο";
Λεμόνι μου τελικώς δεν έχει καμμία σημασία η αναλογία κυβικών κι ας λέγεται συχνότατα ως αντεπιχείρημα. Μπορεί να είμαι ένα τέρας και να θέλω έναν κούκλο. Δεν υπάρχει ούτε όριο ούτε φρένο στην επιθυμία. Αν μπορώ να το αποκτήσω, με γειά μου με χαρά μου. Αν όχι, κακό δικό μου. Πολλοί "μέτριοι" έχουν καλά κομμάτια ως συντρόφους γιατί τόλμησαν να τα διεκδικήσουν εκεί που οπτικώς "καλύτεροι" κόλωσαν. Το θέμα εδώ είναι ότι ένα θετικό κατά τ'άλλα μήνυμα (το body positivity) υποβαθμίζεται κι ευτελίζεται από την απόγνωση της αγαμίας που κραυγάζει.
Συμφωνώ μεν, το "καλό κομμάτι" δε σπάνια να δώσει ευκαιρία σε κάποιον μέτριο ή χάλια (βλακείες αξιολογήσεις, αλλά για να προχωρήσει η κουβέντα τις χρησιμοποιώ). Κι αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά πόσο μετράει, του το λένε συνέχεια από τα γεννοφάσκια του.'Αρα αν δεν έχει γνωρίσει τον ασχημούλη ή την ασχημούλα από κοντά (πχ σε παρέα που θέλει δε θέλει θα ανταλλάξει δυο κουβέντες έστω φιλικά), πώς στο καλό να εντυπωσιάσει κανείς με την προσωπικότητά του; Υπάρχει και το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο να σε πλησιάσει κάποιος άγνωστος με μια αξιόλογη ατάκα και να του δώσεις πίστωση χρόνου, ενώ ούτε accept στο fb δε θα του'κανες απ'τη φωτό προφίλ, να τα λέμε κι αυτά. Αυτό που με ενοχλεί είναι το να μην έχει κανείς μια εικόνα του εαυτού του, αλλά να είναι απαιτητικός ως προς τους άλλους και να κάνει νουθεσίες. 'Οχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά κι από συμπεριφορά, χαρακτήρα κτλ.
Ισχύει! Νομίζω μπερδεύεται η γοητεία με την αντιστοίχηση στο Ντανο-πρότυπο. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο, και σε μερικούς μπορεί και να συνυπάρχουν κιόλας. Δεν απαγορεύεται διά νόμου! (αυτή η δυϊκότητα που ανακυκλώνεται, ή αυτό ή το άλλο -και τίποτα ενδιάμεσα- είναι η καταστροφή μας τελικά)Όσο γι'αυτό με τους χαρακτήρες/προσωπικότητες πάσχουμε από αυτογνωσία.
Μας λες ν' αφήσουμε τον ανασφαλή τύπο ( γιατί τι είναι τα ψώνια νομίζετε) για να πάμε σε άλλου είδους ανασφαλή τύπο αφήνοντας τα κόμπλεξ μας( τουτέστιν συμπλέγματα, άρα...ανασφάλειες;). Παίζει και να μην κατάλαβα καλά, δεν είναι και σήμερα η μέρα μου, αλλά σε περίπτωση που κατάλαβα καλά... να μην τα βρούμε με τον εαυτό μας και μ' έναν που δουλεύει τις δικές του ανασφάλειες; Λίγες επιλογές παίδες.
Αυτα που γραφεις ειναι σχεδόν, αλλά όχι ακριβώς, εντελώς άσχετα με το πως λειτουργούν οι ανθρωποι ερωτικά εν γένει.(Bonus points σε οποιον/α αναγνωρίσει την αναφορά).
Scroll to top icon