ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2018 | 16:00

Δεν είμαι χοντρή

Απλά έχω λίγα παραπάνω κιλά. Τσουπωτή είμαι. Όχι όμως χοντρή. Χθες βγήκαμε με την κολλητή μου και μου είπε ότι πάχυνα. Θύμωσα μαζί της γιατί ποτέ δεν περίμενα να μου το πει αυτό. Δεν είμαι χοντρή. Θα αρχίσω γυμναστήριο και θα χάσω τα κιλά. Θα κάνω κορμάρα και μετά να σε δω τι θα λες κολλητούλα μου.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μεγάλη αδυναμία σου έχει η κολλητή σου. Να κοιτάζει τον εαυτό της και την ζωή της και να μην χώνει την μύτη της δεξιά και αριστερά. Αντί να πείτε κάτι να γελάσετε εκείνη ασχολήθηκε με το αν είσαι χοντρή, αδύνατη, τσουπωτή κ.ο.κ.. Αυτά είναι. Όπως και να είσαι για να σου πει ότι πάχυνες μάλλον είδε η ίδια τον εαυτό της στον καθρέφτη στο πρωί και έβγαλε μια κραυγή τρόμου. Για το γυμναστήριο που γράφεις να πας αφού το θες. Αλλά να πας για σένα και όχι γιατί πέταξε την κακία η κολλητή σου. Εμένα ο δικός μου κολλητός είναι 95 κιλά, ποτέ όμως δεν του την είπαμε για τα κιλά του. Κανείς μας. Δεν μας πέφτει λόγος. Τον πάω με χίλια το κολλητάρι μου και εκείνος το ίδιο.
Οι φίλοι δεν είναι αυτοί που σε κολακεύουν, αλλά αυτοί που θα σου πουν και αλήθειες που ίσως δεν σου αρέσουν προκειμένου να σε ταρακουνήσουν για το καλό σου, δηλαδή θα προτιμουσες να μην σου έλεγε τπτ ή ακόμα χειρότερα να σου έλεγε θετικά που δεν ισχύουν;; Στο κάτω κάτω σου είπε απλά ότι παχυνες....δεν σε είπε και καραφακλανα του κερατά!
Scroll to top icon