ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 15:53

πώς να είναι άραγε;

Θέλω να ρωτήσω κάτι.Όλοι εσείς που έχετε σχέση ή είστε θελκτικοί άνθρωποι, πώς είναι;Το ρωτάω πολύ σοβαρά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει μόνο μία σχέση στη ζωή τους ή ακόμα χειρότερα καμία σχέση.Που σημαίνει πως δεν είναι καθόλου θελκτικοί.Ναι, ναι, ναι, είναι πολύ καλό να έχουμε θάρρος, να διεκδικούμε, να δείχνουμε την αγάπη μας, τον έρωτά μας, καλά όλα αυτά αλλά όταν γύρω μας υπάρχουν αρκετοί επιτρέψτε μου να πω άνθρωποι -άλλο αν δεν θέλουν να το δείχνουν- που δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση, δεν έχουν νιώσει ποτέ ένα άγγιγμα στη ζωή τους, δεν ξέρουν να φιλάνε γιατί δεν έχουν φιλήσει ποτέ, δεν έχουν ένα χέρι να ακουμπήσουν τρυφερά και να το κλείσουν στο δικό τους, μια αγκαλιά, τίποτα, τότε αυτό σημαίνει πως δεν είναι θελκτικοί.Οι θελκτικοί και όμορφοι άνθρωποι ό,τι προβλήματα κι αν έχουν, κάποτε θα υπάρξει ένας άνθρωπος που θα τους δείξει ότι τους θέλει.Που θα συντονιστούν οι κεραίες τους. Που οι καρδιές τους θα χτυπήσουν ταυτόχρονα στο ρυθμό της αγάπης.Όσοι όμως δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση ή έχουν κάνει μόνο μία σχέση στη ζωή τους είναι σαφές πως δε χωρούν στον κόσμο του έρωτα. Είναι μη θελκτικοί για τους άλλους γι' αυτό και τους έχουν πει περισσότερα όχι κι ένα ή κανένα ναι.Οπότε αν έχετε την ευγενή καλοσύνη θα ήθελα όλοι εσείς που έχετε ευτυχισμένες σχέσεις, που κλείνεστε σε αγκαλιές βαθιές και φιλιέστε στα πάρκα και τους δρόμους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης και γενικά σε διάφοροα μέρη της πόλης, να δώσετε μια γεύση, να μεταφέρετε στα σχόλια πώς νιώθετε, πώς να είναι άραγε αυτή η ευλογημένη στιγμή της ένωσης και του μοιράσματος; Δώστε μια περιγραφή για να ξέρουν κι οι χαμένοι αυτής της ζωής που δεν πρόκειται ποτέ να ζήσουν κάτι παρόμοι στη ζωή τους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ηττοπάθεια και η μεμψιμοιρία εξασφαλίζουν ότι δε θα ζήσεις αυτό που θέλεις να σου περιγράψουμε.Σταμάτα να είσαι βαμπίρ των εμπειριών άλλων, αγάπα τον εαυτό σου, εσωτερικά πρώτα, εξωτερικά μετά, βγες έξω και ζήσε.
Kαι να σου πούμε αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα .Μη μιζεριάζεις με την πάρτη σου .Το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σχέση δεν οφείλεται μόνο σε θέματα εμφάνισης αλλά και νοοτροπίας .10 γραμμές έγραψες και με τηλενευρίασες από την απογοήτευση και το σκεπτικό σου για το μέλλον σου πάρτο αλλιώς γιατί έχεις ήδη βρει ..Είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνθρωπο αν εσύ ο ίδιος έχεις προκαταβάλλει οτι ΔΕΝ.
Scroll to top icon