ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2018 | 07:58

Αγαπη

Τον θελω πίσω στη ζωη μου......δεν αντέχω...Εκείνος αδιαφορος, με παίζει, μια ερχεται να με δει μια εξαφανιζεται......ειναι αγαπητος, πολυ καλος στη δουλεια του και τυγχάνει το θαυμασμό απο πολλες γυναικες....ξερω οτι εχει πέραση οτι τον θελουν , οτι αρεσει...Ομως για αυτόν ειμαι μια απο ολες που τον θελουν (εκεινος μου το ειπε).....παιδια τον αγαπαω ομως αληθινα. Πώς θα καταφέρω να τον ξανακερδισω ή τουλάχιστον να καταλαβει τι αξιζω για αυτον?να σημειωσω οτι επικοινωνουμε αραια και που απλα για να μάθουμε τα νεα μας.. εγω κάνω Πρώτη κίνηση εκεινος πλεον ποτέ.μας σκεφτομαι ακομα μαζι και παρα του οτι εχουμε περασει να καταλαβει έστω κ αργα οτι τον θελω στη ζωη μου...θα έκανα τόσα πολλα για αυτον...... δωστε καμια λύση και τη θετικη σας ενεργεια να επιστρέψει σε μενα..να αλλαξουν ολα... ΟΛΑ!
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αξίζει να ασχοληθείς.Ό,τι κι αν κάνεις , γι αυτόν θα είσαι πάντα μία σαν όλες τις άλλες. Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά και να τον ξεχάσεις. Τέτοια άτομα δεν πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας. Σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο που θα μπορέσει να σου δώσει όλα όσα σου αξίζουν.
Ότι και να σου γράψουμε τπτ δεν πρόκειται να αλλάξει.....εισαι μια από τις πολλές όπως σου ξεκαθάρισε Δεν κανει κίνηση να μάθει νέα σου ΔΕΝ σε θέλει, πόσο πιο ξεκάθαρο να γινει;;; Ξεκόλλα και πήγαινε παρακάτω. Μην χάνεις τον χρόνο σου.
Scroll to top icon