ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 18:40

Που εισαι???

Κατάντια να περιμένεις ενα τηλέφωνο απο εκείνον..τον μοναδικο... αυτόν που αγαπας μονόπλευρα...εκεινος μαλλον απλα νοιάζεται για σενα...δεν δειχνει σημάδια οτι θέλει να ειναι μαζι σου ξανα...και εσυ να πέφτεις στα πατώματα.... μου ειπαν αδιαφόρησε...μου ειπαν σε θελει αλλα τον πολιορκεις πολυ...και που εισαι?δεκα μέρες ...τωρα...δεν στέλνεις ούτε ενα "τι κάνει ς" ...για ποσο να ζητιανευω την αγαπη του? Ποναω ρε άνθρωποι...ποναω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπάς μονόπλευρα όπως είπες και μόνη σου. Μην ξανασχοληθεις. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που σε θέλουν χωρίς να τους παρακαλάς. Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις την αξία σου, μην περιμένεις από τους άλλους.
Γιατί εκλιπαρείς και ικετεύεις για την ''αγάπη'' κάποιου που σε έχει χεσμένη; Συγγνώμη κιόλας για τη λέξη, αλλά δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου για κάποιον που σε απορρίπτει. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αν κάποιος/κάποια δεν μας θέλει και μας πληγώνει και από πάνω, θέλει δυνατή κλοτσιά! Σιγά μη ζητιανέψω για την αγάπη κάποιου με το ζόρι. Αυτά γίνονται αμοιβαία και αν σε ήθελε θα ερχόταν.
Scroll to top icon