ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2018 | 19:29

Ποτέ μου δεν εχω νέα.

Κάθε φορά που βγαίνω έξω:Αλλος/η: Τι νέα?Εγώ: Τίποτα σπουδαίο.Πάντα η ίδια απάντηση. Με έχει φάει η ρουτίνα. Διάβασμα - γυμναστήριο - φροντιστήριο - φαγητό - ύπνο - έξοδοι.(και σχολείο για την υπόλοιπη χρονιά) Τώρα θα μου πείτε βγαίνεις αφού γράφεις > . Το θέμα είναι ότι ούτε στις εξόδους μου δεν γίνεται κάτι σε μένα. Μόνο ακούω τα νεα από τις φίλες μου (μου ζήτησε να βγούμε, μου έστειλε, χώρισα, ο άλλος με κέρασε κλπ κλπ κλπ). Σε μένα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Έχω βαρεθεί τη ζωή μου. Και είμαι έφηβη. Θέλω λίγο αδρεναλίνη στη ζωή μου! Δεν θέλω να ζω τα ίδια και τα ίδια. Αφού κάθε βράδυ πάω για ύπνο και αισθάνομαι ότι άλλη μια μέρα πέρασε χωρίς να την ευχαριστηθω. Δεν αντέχω άλλο έτσι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε εγώ είχα νέα στο σχολείο και όλοι με θεωρούσαν φυτό. Μετά απέκτησα νέα και ανακάλυψα ότι δε χρειαζόταν να τα μοιραστώ! Ειδικά το αν κάποιος έστειλε. Κάτσε να δεις τι θα γίνει και μετά λες. Όπως λέει και η γιαγιά μου 'θα το γλωσσοφας αν το συζητάς πριν συμβεί'. Να ναι καλά η γιαγιά. Να ναι καλά και τα χρόνια που πέρασαν και δεν είμαι πια στο σχολείο..Υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Και ο σοφός παππούς λέει πάντα όταν οδηγά με 20 χιλιόμετρα 'πάω αργά γιατί βιάζομαι'. Αυτά.
Scroll to top icon