ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2018 | 20:52

Είναι τρελός

Που λέτε παιδιά έρχεται το αγόρι μου σήμερα πριν περίπου μια ώρα μέσα στο τσακιρ κέφι και μου λεει ντύσου στολίσου πάμε έξω να διασκεδάσουμε να φάμε να χορέψουμε ήθελε να πάμε κάπου ανατολικά προς Καλαμαριά μπορεί και πιο πέρα δεν ξέρω. Λέω τι σε έπιασε άνθρωπε μου??? Πας καλά?? Εγώ έρχομαι πτώμα από την δουλειά θέλω να ξεκουραστώ και εσύ μου λες να βγούμε έξω να πιούμε??? Πρώτον δεν έχω καθόλου όρεξη είμαι πτώμα και δεύτερον τι σε έπιασε ξαφνικά να βγούμε έξω?? Του πάνε όλα μια χαρά του κυρίου καταλάβατε πήρε και προαγωγή πρόσφατα στην δουλειά και είναι τώρα μέσα στην τρελή χαρά. Εγώ όμως δεν είμαι. Όφειλε να το σεβαστεί αυτό και να καθίσει μαζί μου στο σπίτι. Δεν είναι δουλειά αυτή κάθε παρασκευή και σάββατο. Έλεος δηλαδή.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν πιο κάτω δω σχόλιο του τύπου τα έχω με μια ξινή κακιασμενη κομπλεξικη που μου σαμποτάρει τη ζωή μάλλον θα είναι ο φίλος σου. Δικαίωμα σου να μην έχεις όρεξη μην είσαι όμως εγωιστρια και του χαλάς του ανθρώπου τη χαρά. Φαντάσου να πήγαιναν και στους δύο σκατα τα πράγματα και όλη ώρα να γκρινιάζετε και να ήσασταν μέσα στη μιζέρια. Αρρώστια!
Κοπελιά τι φάση; Δεν έκανε και ζέστα ακόμα να πω ότι σε πείραξε ο ήλιος. Τόσα νεύρα μαζεμένα και αρνητικότητα δεν έχω ξαναδεί. Όσο για το αγόρι σου κάποια θα βρεθεί να τον γλεντήσει εκεί που θα είναι. Να σαι σίγουρη.
Scroll to top icon