ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2018 | 23:41

Σπουδές

Λογικα θα περάσω ιστορικό αρχαιολογικό στο Ρέθυμνο.. Θα θελα να ρωτήσω αν αληθεύει ότι δεν έχει καλή φοιτητική ζωή εκεί.. Οι φίλες μου μου λένε ότι δεν είναι φοιτητουπολη και το χειμώνα δεν έχει καθόλου κόσμο και πως θα είμαι μόνη μου και θα βαρεθώ.. Θα θελα αν υπάρχει κάποιος φοιτητής/τρια που σπουδαζει Ρέθυμνο να μου πει πως είναι η ζωη εκεί.. Ευχαριστώ ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Πάντοτε θα βρίσκεις ανθρώπους που πέρασαν πολύ ωραία ή όχι τόσο ωραία σε όποια πόλη κι αν πήγαν να σπουδάσουν. Εξαρτάται από το ίδιο το άτομο και μόνο. Συμφωνώ με Emms και φουρφουλο μαζί. Χαλάρωσε. Μην το ξεκινάς λάθος από τώρα. Επιβραβευσε τον εαυτό σου για την προσπάθεια που έκανε και πέρασε σε μία τόσο ενδιαφέρουσα σχολή, με διάβασμα και αφοσίωση στο αντικείμενο των σπουδών σου.Όλα τ'άλλα θα έρθουν μόνα τους.
Σπούδασα Θεσσαλονίκη.Στα 4 χρόνια σπουδών βγήκα νύχτα έξω (μπουζούκια ,κλαμπ κτλ)μετρημένες φορές 6-8 .Κάπου εκεί. Και δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και καλά.Γενικα θεωρώ πως αν δεν πίνεις ,δύσκολο να περάσεις καλά.Μονο φασαρία ,καπνα,στριμωξιδι...Κοπέλες που η μία βαστάει την άλλη για να μην πέσουν από τα ψιλοτακουνα...και μετά κάποιοι συνέχιζαν σε αμάξια αγνώστων... Προτιμώ κάνα ήσυχο μπαρακι κτλ.Πού θελω να καταλήξω;Η φοιτητική ζωή δεν έχει να κάνει με το μέρος, αλλά με τον άνθρωπο.Τι θέλει ,τι του αρέσει,πως έχει στο μυαλό του τον όρο "φοιτητική ζωή".Οπου και να πας λοιπόν ,μπορείς να βρεις αυτό που θες,αρκεί να ξέρεις τι θες!
Scroll to top icon