ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2018 | 20:07

Κι ομως "εχω κανει μεταναστης"

Ειμαι η κοπελα που εγραψε το κειμενο για το φιλο της που της ειπε ψεματα για την καταγωγη του. Καταγομαι απο τη Ρωσια,ηρθα στην Αθηνα οταν ημουν 9 επειδη ο μπαμπας μου βρηκε σε εταρεια εδω μια καλυτερη δουλεια. Ημουν για πολυ καιρο η ξενη και "η να πας στη χωρα σου αμα δε μιλας τη γλωσσα". Δε με πτοησαν,οχι πολυ τουλαχιστον,γιατι οι γονεις μου μου εμαθαν πως οι ανθρωποι ειναι ισοι και πρεπει να τους αξιλογουμε για τη συμπεριφορα τους και τιποτα αλλο. Αγαπω την Ελλαδα,τη χωρα που εδωσε δουλεια στους γονεις μου και που με μορφωσε και σε λιγο θα δινει δουλεια και σ εμενα. Ομως αγαπω και τη Ρωσια,τις διακοπες μου εκει,τους παιδικους μου φιλους,τις υπεροχες γιαγιαδες και τους υπεροχους παππουδες μου. Δε θα σου πω γεια ειμαι η ταδε απο Ρωσια αλλα αν με ρωτησεις φυσικα θα σου πω απο που ειμαι,αν και οσο με γνωριζεις στανταρ θα αναφερω καπου τη Ρωσια πανω στην κουβεντα. Δεν το εκρυψα ποτε. Δεν ειμαι λοιπον εγωκεντρικη,(και στεναχωρηθηκα που ακουστηκα ετσι)αλλα μια απλη κοπελα που δεν ηθελε ο συντροφος της να της λεει ψεματα για την καταγωγη του επι 6 μηνες. Αυτο ειναι ολο. Γι αυτο σκεφτομαι αν μπορω να ειμαι μαζι του παρ ολα αυτα που νιωθω. Να ειστε ολοι καλα :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν δίνεις καθόλου την εντύπωση της εγωκεντρικής. Αντιθέτως. Όποιος έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ποιος είναι δεν μπαίνει στην διαδικασία να πει ψέμματα, με την αιτιολογία μάλιστα -που το κάνει χειρότερο-, ότι "αναγκάστηκε να το κάνει" και να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους.Το ψέμμα ποτέ δεν είναι καλό.
Γενικως τα ψεματα κλονιζουν την εμπιστοσυνη και επηρεαζουν ολες τις σχεσεις. Το αν μπορεις να εισαι μαζι του, ασχετως του λογου που σου ειπε ψεματα, το ξερεις εσυ μονο. Ολοι οι αλλοι ειμαστε απεξω και ειναι πολυ ευκολο να κρινουμε.
Scroll to top icon