ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2018 | 16:38

Γρρρρρ.....

Έχω πολλά νεύρα σήμερα, γενικά είμαι πολύ ήρεμο άτομο αλλά όταν με πιάσει η τρέλα μου πάω και κλείνουμε στο δωμάτιο για να μην βρίσω και να τσακωθω, γενικά δεν μπορώ της φωνές ούτε αυτούς με δυνατή φωνή η αυτούς που μιλάνε όλη την ωρα. Έτσι μου έρχεται να πάω να τους πατσισω για να σκάσουν. Στις παραλίες μου την σπάζουν τα μωρά που κλαίνε η φωνάζουν, και στις καφετέριες με πιάνει ο πονοκέφαλος, έχω μεγαλώσει με φονες στο σπίτι και νομίζω μου έμεινε κάποιο πρόβλημα. Οι παραπάνω με θεωρούν αντικοινωνικη και κλειστό χαρακτήρα μιας και δεν ανοίγομαι να λέω τα δικά μου, και όσοι μου λένε τα δικά τους πραγματικά πληττω, και βαριέμαι, Όταν ανοίγω Facebook και βλέπω ηλιθια στάτους, και άνθρωποι να συζητάνε μου φαίνονται σαν ηλιθια πρόβατα, τύπου το σώμα της τάδε στην Μικονο, η ή τάδε πορνοσταρ με το τάδε μαγιό κ. Λ. Π και από μέσα μου ψιθυρίζω πως δεν ανήκω σε αυτό τον πλανήτη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ ήρεμη όντως,αρκεί να μην κυκλοφορείς έξω και να μη σερφαρεις στο διαδίκτυο.Συνεχισε,σε λίγο θα είσαι η κλασική αγαμη (τη) γεροντοκόρη.
Εσύ είσαι ήρεμο άτομο;; Έτσι είναι τα ήρεμα άτομα; Εσύ είσαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Το ότι δεν μπορείς να συνυπάρξεις ποτέ και πουθενά με κανέναν και τίποτα δεν σε απασχολεί; ολοι οι άλλοι έχουν πρόβλημα κι εσύ είσαι η σωστή;Έχεις θέμα και να το κοιτάξεις. Παιρνε και κανένα λεξοτανιλ που και που.
Πωπω ιδιως οταν ειπες για τα κουτσικα στην παραλια.... Μου ρχεται να τα σκοτωσω ολα..... Πας λιγο να ηρεμησεις να κανεις το μπανακι σου ωραια κ καλα κ σκανε τα γαμ.....να ν σ σπασουν τα νευρα κ να θες ν τα πνιξεις
Scroll to top icon