ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2018 | 01:37

Η αλήθεια για τον 6ix9ine

Εχω φτάσει 32 κ είμαι με εναν μαλακα που δε με πλησιαζει στο κρεβάτι γιατί παχυνα, που τον έπιασα να μιλάει με αντρες που αργεί επιτηδες γ να μη με βλέπει... Για να μη πονάω και φουσκώσει το πάτωμα από τα δάκρυα "ερωτεύτηκα" εναν άνθρωπο που ποτέ δε θα δω από κοντά. Που είναι κατι τόσο αλλόκοτο σαν να ερωτευτεί μελισσα καρχαρία και να κάνουν και αχαλίνωτο σεξ... Αλλά δεν εχω τη δύναμη... Δεν μπορώ να διωξω τον άλλο τον μλκα που με υποτιμάει κ με ξεφτελιζει με τον να μην έρχεται στο κρεβάτι μαζί μου... Φοβάμαι τη μοναξιά. Θα μου πεις κ τώρα μόνη είσαι... Μπορεί να με ερωτευτεί ο David κ να πάω Brooklyn να ζήσουμε μαζί... Ολα γίνονται. Εδω υπάρχουν ακόμη ψηφοφοροι του Πασοκ. Αυτό είναι το άπιαστο; (περα απο τ μλκιες, για λύπηση ειμαι.... Ντρέπομαι)
6
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν άκου το σενάριο της ελευθερίας σου. Τον χωρίζεις ΣΗΜΕΡΑ 14/8/18. Γράφεσαι σε ενα γυμναστήριο και ξεκινάς διατροφή για νου υγιή εν σώματι υγιή. Ασχολείσαι λιγο με τα επαγγελματικά σου, ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου, πας κομμωτήριο, βρίσκεις ενα ωραιο χόμπι (οτιδήποτε) που θα σου αρέσει, ακόμα και ενα καλό σήριαλ. Καταφέρνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις και να βρεις έναν καλό άνθρωπο να ζήσετε μαζί. Με πολλή ενσυναισθηση, ενας συνανθρωπος σου, μια κοπέλα που θέλει να βλέπει την καλή πλευρά!
Ε ρε και είχαμε ΠΑΣΟΚ, δεν θα γινόντουσαν αυτά τωρα.Έλα τώρα πέρα απ' την πλάκα , χώρισε τον, τι φοβάσαι; Μην τυχών και δεν βρεις άλλον ; Μην τυχών και το μετανιώσεις; Τι; Ο τύπος απλά αν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνει κ ίδιο σε κάποια φάση αν μας τα λες όλα αυτά, οποτε γιατί να πέσεις παλι και να στεναχωρειθει όταν εσύ η ίδια έχεις την λύση για την χαρά σου! Το λες και μόνη σου, θες να τον χωρίσεις αλλά φοβάσαι μην μείνεις μόνη σου, να σου πω κάτι γι'αυτό, μόνη μας θα μείνουμε όταν φτάσουμε 80-90 χρονών και οι σύντροφοι η εμείς μας θα έχουν πεθάνει, μόνο τότε θα μείνουμε μόνη μας με τα παιδιά μας που δεν θα μας θέλουν. Κανείς δεν μένει μόνος του στο ε αυτή τη ζωή, πάντα θα υπάρχει κάποιος στη ζωης, κι αν αυτό λεγεται, σύντροφός, οικογένεια, φιλιά.
Λοιπον... Εχουμε και λεμε. Θα βρεις την δυναμη να τον χωρισεις και μετα θα νιωσεις πολυ καλυτερα. Μην φοβασαι γιατι η μοναξια μιας σχεσης ειναι δεκα φορες χειροτερη απο την μοναξια του να εισαι ελευθερη. Θα νιωσεις πιο δυνατη και λιγοτερο μονη. Και το λες και εσυ...Όλα γινονται. Αρα γιατι να μην κανεις χωρο στην ζωη σου για καποιον καλυτερο;(Εχεις χιουμορ παντως :P )
Λοιπόν ε? Θα σου κάνω κεφαλοκλείδωμα και θα σου ανακατεύω τα μαλλιά μέχρι να συνέλθεις! :-PΕίσαι 32 χρόνων και μιζεριάζεις! Για να ανεβούμε λίγο!!!!Τι είναι αυτά που διαβάζω? Ξεκόλλα το μυαλό σου και κοίτα να κάνεις πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη σε παρακαλώ πολύ! Άντε μπράβο!Έχεις συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σου κάνει καλό,μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνη? Πιστεύεις ότι με τον μ@λ@κα όπως λες μπορείς να έχεις μέλλον? Αυτά ονειρεύθηκες για εσένα?Και προπάντων να μην ξανά μειώσεις τον εαυτό σου! Δεν είσαι για λυπηση απλά περνάς την φάση σου τώρα και σε πιάσανε όλα μαζί τα ψυχολογικά που λέμε...Απο αύριο κιόλας ξεκινάς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν... Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην τον εγκαταλείπεις σε παρακαλώ!
Scroll to top icon