ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2018 | 01:42

15 χρονια διαφορα ηλικιας

Ειμαι 19 χρονων και προσφατα χωρισα απο μια σχεση που ειχα για 3 χρονια. Γνωρισα καποιον που μου αρεσει και του αρεσω. Ειναι 34 χρονων, ηταν παντρεμενος, χωρισε και αυτος προσφατα και δεν εχει παιδια. Γνωριστηκαμε ενω ειχαμε χωρισει και οι δυο. Εχουμε βγει και εχουμε φιληθει. Μου εχει πει οτι θελει να ειμαστε μαζι. Δεν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαι την διαφορα ηλικιας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικα δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος για τέτοιου είδους διακρίσεις με βάση την ηλικία των εμπλεκόμενων. Σχεδόν σαν μίσος προς τους άντρες που τόλμησαν να συνάψουν age gap σχέση. Στον ΟΑΕΔ στα προγράμματα δεχομαστε νέους μέχρι 42 οπότε καλό θα ήταν να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Ο άνθρωπος είναι 34 κ μια πικροχολη λέει για 30φευγα. Ξέρω ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουνε μια κορούλα κ περνάνε υπέροχα με πολλή αγάπη αλληλοεκτίμηση στήριξη κ κατανόηση. Αν η εξομολόγηση ήταν από κάποιον gay είμαι σίγουρος ότι οι αρνητικοί σχολιαστές θα πράττατε το πολιτικά ορθό. Σαν απάντηση στην εξομολογούμενη ενα έχω να σου πω κορίτσι μου, βασικά όχι, περισσότερα είναι. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο αν και οι δύο είναι συντονισμένοι νοητικά. Αν αποφασίσεις να το προχωρήσεις , πήγαινε το ΑΡΓΑ. Ένα σωστό διάβασα πιο πάνω που έλεγε ότι υπάρχει μια πτυχή σε μια τέτοια σχέση που έχει να κάνει με την εξουσία. Ναι κ όχι, αν είναι άνθρωπος ο άλλος με την μεγαλυτερη εμπειρία, δεν θα το εκμεταλλευτεί αλλά επειδή δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, πήγαινε ΑΡΓΑ . Κ κάτι τελευταίο αλλα πολύ σημαντικό, είναι ότι στα 19 εισαι πολύ μικρή (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την λέξη ανώριμη) για να μπεις σε μια τέτοια σχέση. Άλλα πράγματα θέλει ο άντρας στα 34 κ αλλά μια κοπέλα στα 19 γι'αυτό ΑΡΓΑ.PS Έχω την υποψία ότι τα αρνητικά σχόλια είναι από 30φευγα πρώην συζυγους που παράτησαν τον εαυτό τους γίναν 300κιλα κ μετά αναρωτήθηκαν γτ μετά από 5 6 η δεν ξέρω γω πόσα χρόνια σχέσης γάμου η ότι άλλο τέλος πάντων ο αντρουλης την έκανε με ελαφρά. Μαζέψτε τον κωλο σας κοφτε τα σουβλάκια κ γραφτείτε σήμερα στο γυμναστήριο Hint για αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων , ότανντρας σας (πιθανότατα πρώην) σας έλεγε ότι δεν προσέχετε τον εαυτό σας δεν εννοούσε ότι δεν πηγαίνατε αρκετά συχνά στο κομμωτήριο. Κ μην καταδικάζετε τον έρωτα που θα μπορούσε να υπάρξει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.
Θα αφήσω στην ακρη κρίσεις περι προσωπικών κόμπλεξ κτλ και θα προχωρήσω στην ουσία. Εγω πραγματικά δεν εχω κανενα θεμα με τη διαφορά ηλικίας. ΑΛΛΑ! Ειναι τελείως διαφορετικό να είμαι 35 και να εχω σχεση με 50 ετών άντρα και αλλο 19 με 34. και μαλιστα πρωην παντρεμένο. Δλδ, αν ενα κοριτσάκι στα 15 τα είχε με κάποιον στα 30 θα σου φαινόταν φυσιολογικη διαφορά; Στα 15 ή στα 20, οσο και να μη θελει να το δει η εξομολογουμενη, φαίνεται παιδί στα μάτια ενός 34χρονου. Και προφανώς μετά απο ενα γάμο θέλει να επιβεβαιωθεί ή να ξεσπάσει και να εκδικηθεί μεσα του την πρώην σύζυγό. Στα 19 σου κορίτσι μου δεν σε βλέπει σαν γυναίκα, πρέπει να τοκαταλάβεις. Αν ήσουν 30 και ειχες εμπειρίες και κατασταλαγμενο χαρακτήρα θα μπορούσες να κανειε σχεση με 45αρη ή 50 χωρίς να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας. Μην το σκέφτεσαι καν.
Από ένα φιλί μόνο τα κατάλαβε όλα αυτά? όχι, δεν σε δουλεύει καθόλου... άντε να καταπιείς τη διαφορά ηλικίας αλλά κανείς σώφρων δεν αποφασίζει ότι θέλει να είναι με κάποιον μόνο από ένα φιλί... νομίζω?
Δεν μπορω να καταλαβω το κομπλεξ μερικων που θεωρουν οτι ειναι αφυσικο κατι τετοιο,Δεν ειναι δε και στην ηλικια που θεωρειται μπαμπας σου. Αν εισαι σιγουρη οτι αυτος ο ανθρωπος θελει πραγματικα να ει να ι μαζί σου και οχι απλα να σε ριξει στο κρεβατι και να φυγει,οπως κάνουν πολλοι,προχωρα και μην σε νοιαζει κανεις και κανενος η γνωμη,το τι κανεις εσυ,ειναι εξ ολοκληρου δικη σου υποθεση
Και πολύ καλά κάνεις να τη σκέφτεσαι και να σε προβληματίζει. Δεν είναι υγιής σχέση αυτή. Εσύ μπορεί να έχεις κάθε λόγο να νιώθεις εντυπωσιασμένη, εκείνος όμως δεν έχει καμία απολύτως δουλειά να τριγυρνάει με δεκαεννιάχρονες.
Scroll to top icon