ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2018 | 22:03

Θέλω γνώμες γιατί δεν βγάζω άκρη

Ρε παιδιά είμαστε μια παρέα και με έναν από εκεί με τον οποίο έχω φάει τρελό κόλλημα, όταν είμαστε μαζί μιλάμε, πειράζει ο ένας τον άλλον, λέμε όλη την ώρα βλακειες και γελάμε σαν τα χαζά. Όμως όταν δεν βρίσκομαστε (είμαστε από την ίδια πόλη αλλά σπουδαζουμε σε διαφορετικές) δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ μας ποτέ ούτε ένα μήνυμα, ενώ το ξέρω ότι με τους υπόλοιπους (κορίτσια-αγόρια) της παρέας αυτός μιλάει κανονικά. Αλλά ακόμα και όταν κανονίζει η παρέα να βρεθούμε ποτέ δεν θα μιλήσουμε εμείς οι δύο. Εντωμεταξυ λόγω συνθηκών και λόγω του ότι είμαι μια κότα δεν πάω και εγώ να του το πω και τώρα αντε να βγάλεις άκρη. Αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι λίγο περίεργο ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Εχει την ιδια σχεση μαζι σου κ με τους αλλους? Δηλαδη αν οι αλλοι ειναι κολλητοι του κ τους ξερει 10 χρονια, ενω εσενα σε γνωρισε περσυ, ειναι λογικο να μην εχει μαζι σου την ιδια σχεση που εχει με εκεινους κ να μην μιλατε τοσο οσο ειστε σε αποσταση.Απ' την αλλη, μας λες οτι απο κοντα μιλατε κ πειραζεστε κ περνατε ωραια, πραγμα που σημαινει οτι σε συμπαθει, οποτε θεωρητικα, εφοσον σε συμπαθει, θα επρεπε να διατηρει επαφη κ μαζι σου οταν ειστε μακρια. Οποτε το οτι δεν το κανει, παρολο που δειχνει να σε συμπαθει, εμενα δυο πραγματα με κανει να σκεφτομαι: 1) ειτε δεν σε συμπαθει πραγματικα, απλα επειδη εχετε κοινη παρεα δεν μπορει να στο δειξει, οποτε ειναι ευγενικος μαζι σου οταν ειστε απο κοντα, γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως,2) ειτε οτι θελει κατι παραπανω απο σενα κ οχι φιλικη σχεση, απλα δεν τολμαει να στο πει, γι' αυτο κ κραταει μια φαινομενκη αποσταση οταν ειστε μακρια. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σε σκεφτεται κλπ.Παντως κ συ εφοσον σου αρεσει, κανε μια κινηση. Οκ καταλαβαινω οτι απο κοντα μπορει να μην εχεις το θαρρος να του πεις κατι, αλλα οταν ειναι στην πολη που σπουδαζει στειλ' του πχ μια αστεια εικονα κ πες του "μου θυμισε τη μερα που ημασταν εκει κ καναμε αυτο" ή στειλ' του γενικα κατι που τον ενδιαφερει, που ξερεις οτι του αρεσει, για να του δειξεις οτι με το που το ειδες σου ηρθε αυτος στο μυαλο. Χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι το λες με ερωτικη διαθεση. Ε και μπορει να αρχισετε να μιλατε κ σιγα σιγα μπορει κ κεινος να αρχισει να επιδιωκει να σου στελνει.Επισης εχε στο μυαλο σου οτι αυτο που λες οτι δεν σου στελνει οταν ειστε μακρια, μπορει να το σκεφτεται κ κεινος για σενα. Κ κεινος δηλαδη μπορει να αναρωτιεται γιατι εφοσον εχετε καλη χημεια απο κοντα, δεν του στελνεις οταν λειπει. Μπορει κ αυτος να μη σου στελνει επειδη βλεπει οτι κ συ δεν στελνεις κ να νιωθει οτι αν στειλει θα σε ενοχλησει κλπ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon