ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 17:41

14 χρονων εφηβος

Θα παω 3η γυμνασιου ειμαι 14 χρονων και εχω φιλους αλλα δεν παμε σαν παρεεα ποτε να βγουμε παρολου που ολοι κανουμε μαζι παρεα .Ακομα με συμπαθουν κοριτσια ( Οχι βεβαια στην περιπτωση να βγουμε - δεν εννοω ερωτικα, εννοω με φιλους ) ειμαι κλειστος χαρακτήρας και παλια στο δημοτικο δεν ειχα καν κολλητους φιλους Γενικα δεν ειμαι και πολυ cool χαρακτήρας Γιαυτο πιστευω οτι δεν κανω παρεα με πολλα ατομα. Επιπλεον περνω αριστους βαθμους στο σχολειο αλλα πιστευω οτι εχω χασει τα παιδικα μου χρονια διαβαζοντας. Σας παρακαλω βοηθηστε με.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έλα εντάξει είναι μια δυσκολη ηλικία αυτή που περνάς, εφηβεία. Δε χρειαζεται να είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου και να λες πως δεν είσαι ενδιαφέρον. Μπορεί απλά να μην έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα με την παρέα σου και να το λες αυτό. Ηρέμησε και προσπάθησε να είσαι αληθινός, πρότεινε εσύ να κάνετε κάτι με την παρέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon